Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε αν θα είναι μια «Real Housewive»

Η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε αν θα είναι μια «Real Housewive»
Reuters

Η Μέγκαν Μαρκλ δέχτηκε «on air» πρόταση για συμμετοχή στο ριάλιτι «Real Housewives of Beverly Hills», την οποία και… απέρριψε ευγενικά. Πόσος χρόνος να της μείνει άλλωστε για γυρίσματα σε ριάλιτι, αφού σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι, το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ που αφορά την ζωή τους, μέσα από το Netflix.

Ο Άντι Κοέν, ο δημιουργός και ο παραγωγός του franchise του ριάλιτι «Real Housewives», ρώτησε την Μέγκαν Μαρκλ τι απαντάει στους θαυμαστές της που θέλουν να τη δουν να συμμετάσχει στο «RHOBH», μιλώντας στο podcast της Μαρκλ, «Archetypes».

Η δούκισσα του Σάσεξ άρχισε να γελάει και είπε στον Κόεν ότι στην πραγματικότητα «δεν είχε ακούσει ποτέ» για ανθρώπους που θέλουν να ενταχθεί στο διάσημο ριάλιτι.

«Εννοείς πραγματικά ότι αυτή είναι η οντισιόν μου για το “Real Housewives of Montecito”;» είπε γελώντας η Μαρκλ με τον Κοέν να της απαντάει ότι αν δεχόταν να ενταχθεί στο ριάλιτι τότε αυτό θα το «έχτιζαν γύρω σου».

«Δεν θα υπάρξει ριάλιτι, αλλά νομίζω ότι είναι τόσο διασκεδαστικό», κατέληξε η Μαρκλ.

Το Netflix δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει τον επίσημο τίτλο του ντοκιμαντέρ για την ζωή του Χάρι και της Μέγκαν, ούτε την ημερομηνία της πρεμιέρας ή τρέιλερ του, αλλά το Page Six ανέφερε τον περασμένο μήνα ότι το ντοκιμαντέρ θα αρχίσει να προβάλλεται στις 8 Δεκεμβρίου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις