Lifestyle

Η Μέγκαν Μαρκλ έπεσε θύμα διαδικτυακού bullying ενώ ήταν έγκυος

Θύμα διαδικτυακού bullying κατήγγειλε ότι υπήρξε η Μέγκαν Μαρκλ, η δούκισσα του Σάσεξ της Βρετανίας, με σχόλια που «εξέφραζαν μίσος» σε βάρος της, κατά τη διάρκεια που ήταν έγκυος στα δύο της παιδιά, στηλιτεύοντας την τοξικότητα και την έλλειψη ανθρωπιάς στο διαδίκτυο και από ορισμένα ΜΜΕ.

Η Μέγκαν Μαρκλ παντρεύτηκε τον δεύτερο γιο του βασιλιά Καρόλου, Χάρι, το 2018 και το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον 4χρονο Άρτσι και τη 2χρονη Λίλιμπετ.

«Ο όγκος του εκφοβισμού και της κακομεταχείρισης που εγώ βίωσα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο διαδίκτυο, όταν ήμουν έγκυος στον Άρτσι και τη Λίλι, και με ένα νεογέννητο», δήλωσε χθες η Μέγκαν κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στο φεστιβάλ SXSW στο Όστιν του Τέξας.

«Απλά σκέφτεσαι όλο αυτό και πραγματικά προσπαθείς να κατανοήσεις γιατί οι άνθρωποι θα μπορούσαν να εκφράζουν τόσο μίσος… Στον κυβερνοχώρο και σε ορισμένους τομείς των ΜΜΕ, έχουμε ξεχάσει την ανθρωπιά μας και αυτό πρέπει να αλλάξει».

Ο Χάρι και η Μέγκαν μίλησαν ανοικτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν ως μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, ιδίως αφότου αποσύρθηκαν από τα βασιλικά καθήκοντά τους και μετακόμισαν στην Καλιφόρνια, μια απόφαση που, σύμφωνα με τον Χάρι, ελήφθη για να προστατεύσει την οικογένειά του.

Η εμφάνιση της Μέγκαν λαμβάνει χώρα σε μια δύσκολη χρονική περίοδο για τη βασιλική οικογένεια, αφότου ο Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο και η Κέιτ, η σύζυγος του μεγαλύτερου αδελφού του Χάρι, Ουίλιαμ, αναρρώνει από μία επέμβαση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα στην Αργεντινή για Πρωτοχρονιά – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Στις αναρτήσεις, το ζευγάρι φαίνεται να περνά χρόνο κάνοντας βουτιές σε πισίνα, πηγαίνοντας για πεζοπορία σε ένα από τα πιο όμορφα και τουριστικά μέρη της Αργεντινής καθώς και... στο γυμναστήριο
Αθηνά Οικονομάκου -Bruno Cerella
Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε γιατί έκανε unfollow την Κατερίνα Καινούργιου – «Γιατί να το κάνεις τώρα που είμαι κι εγώ 6 μηνών έγκυος»
Το ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου που είχε εξοργίσει τη Μαίρη Συνατσάκη και η απάντηση της παρουσιάστριας που διανύει τον 6ο μήνα εγκυμοσύνης
Μαίρη Συνατσάκη και Κατερίνα Καινούργιου