Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Μισέλ Φάιφερ μιλά για τη δική της σειρά αρωμάτων – Ποιά ήταν η πηγή της έμπνευσής της

Η Μισέλ Φάιφερ μιλά για τη δική της σειρά αρωμάτων – Ποιά ήταν η πηγή της έμπνευσής της

Η Μισέλ Φάιφερ (Michelle Pfeiffer), καλεσμένη στο podcast «Lipstick On The Rim» της Μόλι Σιμς (Molly Sims), μίλησε για τη σειρά αρωμάτων που έχει δημιουργήσει και αποκάλυψε πως σε μία περίπτωση εμπνεύστηκε υποσυνείδητα από το άρωμα του πατέρα της Ρίτσαρντ Φάιφερ.

«Μέσα από τη διαδικασία, όπου οι αρωματοποιοί με ρώταγαν συνεχώς “πού σε πάει αυτό; πες μας, σε πάει κάπου;», συνειδητοποίησα ότι αυτό που προσπαθούσα να δημιουργήσω ήταν η κολόνια του πατέρα μου», είπε η ηθοποιός.

«Δεν ήξερα ότι το έκανα αυτό ούτε επίσης ότι ο λόγος που ένιωθα αυτήν την έλξη προς τη συγκεκριμένη κατηγορία αρωμάτων ήταν επειδή είναι πολύ συναισθηματικός και μπορεί να προέρχεται από μία ευχάριστη εμπειρία στη ζωή σου», εξήγησε.

Η δημιουργία οικογένειας, καθώς και οι ανησυχίες της για την ασφάλεια των αρωμάτων, που την οδήγησαν να τα αποφεύγει για μία δεκαετία, στάθηκαν οι αφορμές για τη σειρά που λάνσαρε για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2019, χρησιμοποιώντας τα μεσαία ονόματα των παιδιών της.

«Σκεφτόμουν συνεχώς και εξέταζα τι είναι οργανικό και αυθεντικό σ’ αυτό το εμπορικό σήμα.

Και έφερνα διαρκώς στο μυαλό μου τα παιδιά μου. Έτσι είναι τα μεσαία ονόματά τους, Henry και Rose, και επίσης αντικατοπτρίζει ότι είναι μία μάρκα χωρίς φύλο, κάτι που ήταν σημαντικό», ανέφερε η Φάιφερ.

Σημειώνεται, ότι η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον παραγωγό Ντέιβιντ Κέλλεϊ (David E. Kelley) και στις 13 Νοεμβρίου θα γιορτάσουν την 30ή επέτειο του γάμου τους.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις