Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Η Νατάσα Παζαΐτη πρωταγωνίστρια στη «Θεία από το Σικάγο» – Παρών ο Κώστας Καραμανλής

Η Νατάσα Παζαΐτη πρωταγωνίστρια στη «Θεία από το Σικάγο» – Παρών ο Κώστας Καραμανλής

Στο θεατρικό σανίδι για καλό σκοπό ανέβηκε η Νατάσα Παζαΐτη, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, καθώς συμμετείχε στην παράσταση «Μια θεία απ΄ το Σικάγο» της μη κερδοσκοπικής εταιρείας ARTE.

Μάλιστα, στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης στο Κολλέγιο Αθηνών βρέθηκε ο Κώστας Καραμανλής και ο γιος τους, Αλέξανδρος. Η Νατάσα Παζαΐτη είχε αποκαλύψει με ανάρτησή της στο Facebook ότι είναι μέλος της μη κερδοσκοπικής εταιρείας ARTE μαζί «με μια ομάδα από φίλους, ερασιτέχνες, μια παρέα επαγγελματιών, επιστημόνων, επιχειρηματιών, που αγαπάμε την τέχνη, την χαρά της δημιουργίας και ειδικά το θέατρο».

Η εταιρεία διοργανώνει δρώμενα και θεατρικές παραστάσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα, τα έσοδα των οποίων διατίθενται σε κοινωφελείς σκοπούς.

Στο πλαίσιο αυτό διοργανώθηκε και η παράσταση «Μια θεία από το Σικάγο» που ανέβηκε στο Κολλέγιο Αθηνών με τη «Νατάσα Παζαϊτη» στο ρόλο της Ελένης.

 

Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στον αγώνα για τον καρκίνο του μαστού.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Κολλέγιο Αθηνών για να απολαύσει την κλασική παράσταση. Δείτε φωτογραφίες από το tlife.gr εδώ.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις