Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Η Νικόλ Σέρζινγκερ πρωταγωνίστρια και στο Μπρόντγουεϊ στο μιούζικαλ «Sunset Boulevard»

Η Νικόλ Σέρζινγκερ πρωταγωνίστρια και στο Μπρόντγουεϊ στο μιούζικαλ «Sunset Boulevard»
Φωτογραφία ΑΠΕ/ΜΠΕ

Για «ερμηνεία που καθόρισε την καριέρα της Νικόλ Σέρζινγκερ» μίλησαν οι New York Times όταν είδαν την πρώην τραγουδίστρια των Pussycat Dolls να ερμηνεύει τον ρόλο που θα την ανεβάσει και στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ.

Η παράσταση «Sunset Boulevard» που γοήτευσε το κοινό του Λονδίνου θα ανέβει τώρα και στο Μπρόντγουεϊ σηματοδοτώντας και το ντεμπούτο της Νικόλ Σέρζινγκερ στην θρυλική σκηνή.

Τον εμβληματικό ρόλο της Νόρμα Ντέσμοντ στο παρελθόν έχουν ερμηνεύσει κι άλλες σπουδαίες ηθοποιοί όπως η Γκλεν Κλόουζ, η Μπέτι Μπάκλεϋ και η Πάτι ΛουΠον.

Το «Sunset Boulevard» είναι βασισμένο στο κινηματογραφικό αριστούργημα του Μπίλι Γουάιλντερ του 1950. Το μιούζικαλ μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στο θέατρο το 1993, από τον συνθέτη Άντριου Λόιντ Βέμπερ σε σενάριο και στίχους των Ντον Μπλακ και Κρίστοφερ Χάμπτον.

Αναφορικά με την υπόθεση του πολυσυζητημένου έργου, σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη: «Στοιχειωμένη από τις αναμνήσεις η Νόρμα Ντέσμοντ μια ξεπεσμένη σταρ του βωβού κινηματογράφου λαχταρά την επιστροφή της στον κινηματογράφο και η συνάντησή της με έναν νεαρό σεναριογράφο ίσως είναι η μόνη της ελπίδα».

Σημειώνεται ότι η μεταφορά του μιούζικαλ σηματοδοτεί και την επιστροφή του θρυλικού συνθέτη στην διάσημη σκηνή του Μπρόντγουεϊ. Τελευταία δουλειά του ‘Αντριου Λόιντ Βέμπερ ήταν την περασμένη άνοιξη το θρυλικό «The Phantom of the Opera» του οποίου έπεσε η αυλαία μετά από 13.981 παραστάσεις σύμφωνα με το Deadline.

Εκτός από την Nicole Scherzinger, στην διάσημη παράσταση πρωταγωνιστούν επίσης ο Τομ Φράνσις στο ρόλο του Τζόι Γκίλλις, η Γκρεις Χοντγκετ Γιανκ και ο βραβευμένος με βραβείο Olivier Ντέιβιντ Θάξτον. Στο «τιμόνι» της παράστασης, θα είναι ο σκηνοθέτης Τζέιμι Λόιντ.

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις