Κυριακή, 3 Μαρ.
16oC Αθήνα

Η Νόνη Δούνια έκανε reunion με την «dream team» των μοντέλων της δεκαετίας του ’90

Η Νόνη Δούνια έκανε reunion με την «dream team» των μοντέλων της δεκαετίας του ’90

Η Νόνη Δούνια συνάντησε την «dream team» των top models των 90’s και μίλησαν για τη γνωριμία τους και αποκάλυψαν άγνωστες πτυχές της καριέρας τους.

Όλοι όσοι έζησαν στο «πετσί» τους την εποχή των 90’s, δεν μπορούν παρά να θυμούνται τα «εκρηκτικά» μοντέλα που προέλαυναν στις πασαρέλες εγχώριων και διεθνών οίκων μόδας. Αναλογίες που «κόβουν» την ανάσα, cat walks – φωτιά… και τα βλέμματα όλα πάνω τους!

Και μπορεί οι διεθνείς πασαρέλες να κινούνταν στους ρυθμούς των Κέιτ Μος, Ναόμι Κάμπελ, Λίντα Εβαντζελίστα, Σίντι Κρόφορντ, Κρίστι Τέρλινγκτον, Έβα Χερτζίκοβα, Ελ Μακφέρσον… η Ελλάδα είχε τις δικές της εμβληματικές «γαζέλες».

Νόνη Δούνια, Άντζελα Ευριπίδη, Κάλλι Τσιλίδου, Εύη Αδάμ, Ρέα Τουτουντζή και Μανια Ντέλου έκαναν ένα μοναδικό reunion για το «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» και για τα μάτια μας μόνο!

Τα εμβληματικά μοντέλα μίλησαν για την καριέρα τους, αλλά και για την ζωή τους.

«Ποια είναι η πιο…νοικοκυρά; Η πιο ψυχαναγκαστική και πιο νοικοκυρά είναι η Εύη Αδάμ», αποκάλυψε η Ρέα Τουτουντζή. «Δεν θέλω να ξοδεύω χρόνο να ψάχνω στο σπίτι μου. Θέλω όλα να είναι σε κουτάκια», παραδέχθηκε η Εύη Αδάμ.

«Άμα δεν σου πετύχει η συγκατοίκηση με το άλλο για τι να την ξανακάνεις; Το κάνεις με αυτόν που πας στην εκκλησία και στο μαιευτήριο», συνέχισε. Υπάρχει μία παραφιλολογία για το κομμάτι της ομορφιάς και τώρα βλέπουμε τάση να αφήνονται οι γυναίκες φυσικές», ανέφερε η Νόνη Δούνια.

«Δεν το βλέπω αυτό αυτό, ακόμα βλέπω το αψεγάδιαστο στην ελληνική τηλεόραση. Όλες πλαστικές στο πρόσωπο, έχουν όλες το ίδιο λουκ», επεσήμανε η Άντζελα Ευριπίδη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις