Παρασκευή, 1 Μαρ.
16oC Αθήνα

Η Ολίβια Γουάιλντ αποθεώνει τον Τζάστιν Μπίμπερ – «Ο σπουδαιότερος τραγουδιστής στη Γη»

Η Ολίβια Γουάιλντ αποθεώνει τον Τζάστιν Μπίμπερ – «Ο σπουδαιότερος τραγουδιστής στη Γη»

Θαυμάστρια του Τζάστιν Μπίμπερ δηλώνει η ηθοποιός Ολίβια Γουάιλντ, καθώς – κατά την άποψη της – είναι ο σπουδαιότερος τραγουδιστής στη Γη!

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι θαυμάζει τον Καναδό σταρ της ποπ, Τζάστιν Μπίμπερ, κατά τη διάρκεια πρόσφατης συμμετοχής της στο «Subway Takes», το μονόλεπτο talk show που λαμβάνει χώρα στο μετρό της Νέας Υόρκης.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της με τον παρουσιαστή Καρίμ Ράμα το κεντρικό θέμα ήταν το καραόκε και η Ολίβια Γουάιλντ εξέφρασε την άποψη ότι μόνο άτομα που δεν μπορούν να τραγουδήσουν πρέπει να κάνουν καραόκε.

«Οι καλοί τραγουδιστές δεν πρέπει να τραγουδούν καραόκε» δήλωσε εξηγώντας γιατί οι επαγγελματίες τραγουδιστές πρέπει να τραγουδούν επαγγελματικά και να αφήνουν το καραόκε στους ερασιτέχνες.

«Εμείς στην κοινότητα εκείνων που δεν τραγουδούν καλά … πληρώνουμε χρήματα για να μπορέσουμε να πάμε και να τραγουδήσουμε… άσχημα» διευκρίνισε.

Όταν ρωτήθηκε αν είναι καλή τραγουδίστρια καραόκε, η Γουάιλντ απάντησε: «Είμαι φριχτή, αλλά αυτό είναι το θέμα. Είμαι περήφανη που με αποδοκιμάζουν, γιατί αυτό είναι υπέροχο».

Συνέχισε λέγοντας: «Δεν έχει σημασία πόσο καλός είσαι, δεν υπάρχει τραγουδιστής αρκετά καλός που να θέλω να δω να τραγουδά καραόκε καλά».

«Αν είσαι ο Τζάστιν Μπίμπερ και τραγουδάς καραόκε…» είπε ο παρουσιαστής.

«Ο σπουδαιότερος τραγουδιστής στη Γη!» τόνισε η Γουάιλντ.

Αποκάλυψε επίσης ότι το ιδανικό τραγούδι καραόκε της: το «One Way or Another» της Blondie.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις