Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό φιλάει παθιασμένα τον Αλβέρτο και «απαντά» στις φήμες χωρισμού

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό φιλάει παθιασμένα τον Αλβέρτο και «απαντά» στις φήμες χωρισμού

Μια σπάνια και ασυνήθιστη δημόσια εκδήλωση αγάπης είχαν η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό και ο Αλβέρτος. Το ζευγάρι αντάλλαξε ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα, θέλοντας μάλλον με αυτόν τον τρόπο να «απαντήσει» στις φήμες χωρισμού. 

Σε πολλά διεθνή ΜΜΕ εδώ και καιρό κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν την πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό και τον Αλβέρτο άλλοτε να παίρνουν διαζύγιο, άλλοτε να έχουν έντονες διαφωνίες, άλλοτε να συνάπτουν συμφωνίες για να φαίνεται ότι δεν έχουν χωρίσει. Το παθιασμένο φιλί μεταξύ του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό και της συζύγου του, Σαρλίν, ήταν μάλλον απροσδόκητο. «Τέτοιες εκδηλώσεις στοργής είναι σπάνιες μεταξύ των βασιλικών προσώπων», αναφέρει χαρακτηριστικά το «Histoire Royales». 

Η τρυφερή στιγμή του ζεύγους απαθανατίστηκε στα εγκαίνια μιας έκθεσης στο Όσλο, ενώ βρίσκονται στη Νορβηγία με τα δίδυμα παιδιά τους. Αυτό ήταν το πρώτο ταξίδι της πριγκίπισσας Σαρλίν στο εξωτερικό με την οικογένειά της, μετά την ανάρρωσή της από κορονοϊό και η ατμόσφαιρα φάνηκε πολύ χαλαρή μεταξύ όλων των μελών της οικογένειας. 

Με πληροφορίες από ELLE και Daily Mail

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις