Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Η πρώην του Πικέ έσπασε τη σιωπή της 7 χρόνια μετά τον χωρισμό

Η πρώην του Πικέ έσπασε τη σιωπή της 7 χρόνια μετά τον χωρισμό

Έχουν περάσει 7 χρόνια από τότε που ο Τζέραρντ Πικέ χώρισε από την Ισπανίδα ηθοποιό Nuria Tomas και άρχισε το ειδύλλιό του με τη Σακίρα.

Μετά τον χωρισμό της με τον Τζέραρντ Πικέ η Nuria Tomas παρέμεινε σιωπηλή όσο ο διάσημος ποδοσφαιριστής μεγάλωνε την οικογένειά του με τη Σακίρα. Η ηθοποιός έσπασε για πρώτη φορά τη σιωπή της, σημειώνοντας πως δεν κρατά κακία στον Πικέ με τον οποίο τα έφτιαξε στα 17 της. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2009 και τελείωσε ένα χρόνο μετά όταν ο Τζέραρντ Πικέ γνώρισε τη Σακίρα.

Αν και της στοίχισε πολύ ο χωρισμός τους, όλα πλέον έχουν ξεχαστεί. “Ο Τζέραρντ είναι καλός άνθρωπος και πρέπει να εύχεσαι τα καλύτερα σε καλούς ανθρώπους”, δήλωσε η Nuria Tomas στην ισπανική εφημερίδα La Vanguardia. “Η πληγή έχει κλείσει εδώ και χρόνια και για χρόνια του ευχόμουν τα καλύτερα”.

Δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ να μιλήσει για την προσωπική της ζωή ανοιχτά και για αυτό ποτέ δεν μιλούσε για τη σχέση της με τον αμυντικό της Barcelona. “Με έχουν καλέσει πολλές φορές για συνέντευξη και πάντα αρνιόμουν να μιλήσω. Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι ήμουν με κάποιον αλλά ποτέ δεν θα έδινα δημόσια διάσταση στη σχέση μου. Αυτό θα ήταν αντίθετο στις αρχές μου”.

“Δεν έχω να πω τίποτα σε ό,τι αφορά την προσωπική μου ζωή και αν δεν ήμουν ηθοποιός δεν θα μιλούσα ούτε για την επαγγελματική μου ζωή”. Πλέον επιδιώκει να επικεντρωθεί στην καριέρα της, αφήνοντας πίσω τις όποιες δυσκολίες. Μάλιστα όταν ρωτήθηκε αν θα χόρευε κάποιο τραγούδι της Σακίρα απάντησε “φυσικά!”.

Πηγή: People

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε