Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Η πρώτη αντίδραση της Όλγας Τρέμη μετά τη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου

Η πρώτη αντίδραση της Όλγας Τρέμη μετά τη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου

Τα όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τη σχέση του με την Όλγα Τρέμη συνεχίζουν να απασχολούν την επικαιρότητα. Και αφού μίλησαν… όλοι, ήρθε η ώρα και για την πρώτη αντίδραση της ίδιας. 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο ΟΚ, πως είχε σχέσεις με την Όλγα Τρέμη όταν εκείνη ήταν έφηβη και της έκανε ιδιαίτερα μαθηματικών. Μετά το σάλο για τις αποκαλύψεις, ο ίδιος είπε ότι αυτό ήταν κάτι που συζήτησε με τον δημοσιογράφο, πιστεύοντας πως μιλούσαν off the record.

Όλες αυτές τις ημέρες, ο μόνος άνθρωπος που δεν έχει πάρει θέση για το θέμα είναι η ίδια η Όλγα Τρέμη. Σήμερα (24.03.2023) μέσα από την εκπομπή Happy Day στον Alpha έγινε γνωστή η πρώτη της αντίδραση στον απόηχο της πολυσυζητημένης συνέντευξης του Ανδρέα Μικρούτσικου.

«Μίλησα με την Όλγα Τρέμη χθες, με πήρε τηλέφωνο γιατί είχαμε ανταλλάξει ένα μήνυμα την ημέρα που εκδόθηκε η συνέντευξη και βγήκε στη δημοσιότητα. Με πήρε εκείνη τηλέφωνο.

Δεν θέλω όμως να μιλήσω γιατί είναι μια πολύ περίεργη κατάσταση, ούτε εξ ονόματος της Όλγας Τρέμη ούτε έχω και την άδεια να μιλήσω εξ ονόματος της. Το μόνο που θα σας πω είναι αυτό που εξέλαβα εγώ σε μια καθ’ όλα προσωπική κουβέντα και είναι ότι την άκουσα μουδιασμένη και σοκαρισμένη. Αυτό δηλαδή που είμαστε όλοι μας», είπε αρχικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Σε καμία περίπτωση δεν νομίζω πως ήταν χαμογελαστή ή χαλαρή. Εγώ που την ξέρω και έχουμε πει με την Όλγα Τρέμη δυο κουβέντες παραπάνω, δεν την άκουσα ούτε χαμογελαστή ούτε να διασκεδάζει.

Από την άλλη είναι ένας άνθρωπος που έχει δεχθεί κατά καιρούς διάφορα πυρά, γνωρίζει πως είναι όλη αυτή η κατάσταση και είναι σε μια κατάσταση να μη δώσουμε σε όλο αυτό κι άλλη περαιτέρω έκταση», πρόσθεσε.

 

«Επειδή ο Ανδρέας είναι ένας κύριος με Κ κεφαλαίο, είμαι σίγουρη ότι η πρόθεση του δεν ήταν κακή και έχει μετανιώσει για αυτό που έγινε όπως έγινε. Γιατί αυτός μπορεί να ήθελε να θυμηθεί μια μετεφηβική ιστορία αλλά τελικά ο τρόπος με τον οποίο αυτή αποτυπώθηκε σε ένα περιοδικό, με τις λεπτομέρειες και χωρίς τη συναίνεση, τέλος» υπογράμμισε, με τη σειρά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις