Lifestyle

Η Ριάνα λανσάρει συλλογή ρούχων εμπνευσμένη από το Super Bowl

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Ριάνα (Rihanna) κυκλοφορεί μια νέα μίνι συλλογή ρούχων με τίτλο «Game Day». Τη σχεδίασε η ίδια, με αφορμή την εμφάνισή της στο φετινό Super Bowl, τον τελικό-γιορτή του Αμερικανικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου (NFL) στις 12 Φεβρουαρίου στο Γκλέντεϊλ της Αριζόνα.

Η Ριάνα προετοιμάζεται κατάλληλα για το φετινό Super Bowl, σύμφωνα με τη Vogue, καθώς ο τελικός του NFL αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά γεγονότα στον κόσμο και μία από τις πιο πλούσιες διοργανώσεις σε όλο τον πλανήτη.

Η εμπνευσμένη συλλογή από το Super Bowl διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών, με τη σταρ να εκτελεί και χρέη μοντέλου στα social media. Ήδη η συλλογή έχει μεγάλη εμπορική επιτυχία και μάλιστα μερικά από τα αθλητικά ρούχα σχεδόν έχουν εξαντληθεί.

Η τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος επιβεβαίωσε πολύ διακριτικά την εμφάνισή της στο Super Bowl δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στο Instagram, κρατώντας μία μπάλα του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Σύμφωνα με το Forbes, είναι η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος γυναίκα στην Αμερική λόγω της επιτυχημένης πορείας της σειράς καλλυντικών και της εταιρείας εσωρούχων που έχει ενώ στις 13 Μαΐου καλωσόρισε το πρώτο παιδί της στο Λος Άντζελες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Τζένη Μπαλατσινού άνοιξε ξανά το άλμπουμ του γάμου της κόρης της, Αμαλίας Κωστοπούλου – Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε
Σχεδόν δυόμισι μήνες μετά τον γάμο στη Μεσσηνία, η παρουσιάστρια άνοιξε ξανά το οικογενειακό άλμπουμ και μοιράστηκε δύο ξεχωριστά στιγμιότυπα
Τζένη Μπαλατσινού και Αμαλία Κωστοπούλου 6
Η Σόφη Πασχάλη με τον σύντροφό της Νίκο Πάττα ταξίδεψαν στο Μπαλί: «Φέτος γιορτάζουμε τρία ευτυχισμένα χρόνια»
«Τρίτη χρονιά στο Μπαλί. Και φέτος γιορτάζουμε τρία ευτυχισμένα χρόνια μαζί με τον σύντροφο μου! Τρία χρόνια για τα οποία είμαι πραγματικά ευγνώμων», έγραψε η γνωστή γυμνάστρια στα social media
Σόφη Πασχάλη 5