Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Ριάνα λανσάρει συλλογή ρούχων εμπνευσμένη από το Super Bowl

Η Ριάνα λανσάρει συλλογή ρούχων εμπνευσμένη από το Super Bowl
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η Ριάνα (Rihanna) κυκλοφορεί μια νέα μίνι συλλογή ρούχων με τίτλο «Game Day». Τη σχεδίασε η ίδια, με αφορμή την εμφάνισή της στο φετινό Super Bowl, τον τελικό-γιορτή του Αμερικανικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου (NFL) στις 12 Φεβρουαρίου στο Γκλέντεϊλ της Αριζόνα.

Η Ριάνα προετοιμάζεται κατάλληλα για το φετινό Super Bowl, σύμφωνα με τη Vogue, καθώς ο τελικός του NFL αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά γεγονότα στον κόσμο και μία από τις πιο πλούσιες διοργανώσεις σε όλο τον πλανήτη.

Η εμπνευσμένη συλλογή από το Super Bowl διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών, με τη σταρ να εκτελεί και χρέη μοντέλου στα social media. Ήδη η συλλογή έχει μεγάλη εμπορική επιτυχία και μάλιστα μερικά από τα αθλητικά ρούχα σχεδόν έχουν εξαντληθεί.

Η τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος επιβεβαίωσε πολύ διακριτικά την εμφάνισή της στο Super Bowl δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στο Instagram, κρατώντας μία μπάλα του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Σύμφωνα με το Forbes, είναι η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος γυναίκα στην Αμερική λόγω της επιτυχημένης πορείας της σειράς καλλυντικών και της εταιρείας εσωρούχων που έχει ενώ στις 13 Μαΐου καλωσόρισε το πρώτο παιδί της στο Λος Άντζελες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις