Δευτέρα, 15 Απρ.
28oC Αθήνα

Η Ρίτα Όρα δίνει μάχη με τις κρίσεις πανικού και το «πολύ έντονο» στρες

Η Ρίτα Όρα δίνει μάχη με τις κρίσεις πανικού και το «πολύ έντονο» στρες
Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ

Για τις δύσκολες καταστάσεις με την ψυχική της υγεία που εκδηλώνονται με κρίσεις πανικού αποκάλυψε πως βιώνει η Ρίτα Όρα.

Η Ρίτα Όρα (Rita Ora) δε δίστασε να περιγράψει τον αγώνα της με τις κρίσεις πανικού και το «πολύ έντονο στρες», στη τελευταία της συνέντευξη στον Evgeny Lebedev και στο podcast του «Brave New World».

Η ποπ σταρ τόνισε ότι συμμετέχει τακτικά σε 40λεπτες σάουνες με υπέρυθρες ακτίνες ενώ στη συνέχεια κάνει μια κρύα βουτιά ή ένα ντους. Για τις κρίσεις πανικού χρησιμοποιεί μεθόδους κινέζικης ιατρικής για να ελέγχει τα συμπτώματά καθώς και βελονισμό.

«Έχω πολύ έντονο άγχος, αλλά νομίζω ότι όλοι στο χώρο μου έχουν, για να είμαι ειλικρινής. Πιστεύω ότι τώρα είναι πολύ ωραίο που έχει ανοίξει η συζήτηση για όλα αυτά και υπάρχουν μέρες που είναι καλύτερες από κάποιες άλλες», ανέφερε η τραγουδίστρια.

«Έχω μάθει πλέον να αναγνωρίζω πότε «έρχεται» μία κρίση πανικού. Πριν εξακολουθούσα να αισθάνομαι ότι ήταν κάτι ξένο για μένα. Κάνω πολύ βελονισμό και απλά αναπνέω και ξαπλώνω κάπου για περίπου 20 λεπτά. Αγαπώ την κινέζικη ιατρική και προσπαθώ να ενσωματώσω πολλές διαφορετικές μεθόδους».

Όπως αναφέρει η Daily Mail η τραγουδίστρια είχε μοιραστεί τους αγώνες της για την ψυχική της υγεία μέσα από τους στίχους του τρίτου της άλμπουμ «You and I» το οποίο κυκλοφόρησε το 2023, αποκαλύπτοντας ότι υποβλήθηκε σε θεραπεία αφού έχασε μέρος του εαυτού της κατά τη διάρκεια χρόνων διασκέδασης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις