Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Σακίρα έγινε άγαλμα 6,5 μέτρων στην Κολομβία

Η Σακίρα έγινε άγαλμα 6,5 μέτρων στην Κολομβία
Φωτογραφία ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η πόλη Μπαρανκίγια στην Κολομβία, απ’ όπου κατάγεται η Σακίρα, τίμησε τη λατίνα σταρ με ένα μπρούτζινο άγαλμα ύψους 6,5 μέτρων.

Το άγαλμα είναι εμπνευσμένο από τη χαρακτηριστική χορευτική κίνηση της Σακίρα, η οποία την έκανε… ακόμη πιο γνωστή μετά το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Hips Don’t Lie».

Η μπρούτζινη Σακίρα φοράει το χαρακτηριστικό μικρό τοπ, την φούστα που κυματίζει και τα σγουρά μαλλιά της, πέφτουν στους ώμους της.

Η Σακίρα ανέβασε βίντεο και φωτογραφίες του αγάλματός της στον λογαριασμό τη στο Instagram. Περήφανοι στα αποκαλυπτήριά του ήταν οι γονείς της, William Mebarak Chadid και Nidia Ripoll Torrado, οι οποίοι στέκονται μπροστά στο μεγάλο άγαλμα της διάσημης κόρης τους.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας η Σακίρα δηλώνει πολύ συγκινημένη και χαρούμενη και ειδικά καθώς την προηγούμενη των αποκαλυπτηρίων ήταν και τα γενέθλια της μαμάς της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Το άγαλμα του Γίνο Μάρκες για την διάσημη Κολομβιανή τραγουδίστρια συνοδεύει πλακέτα στην οποία η πόλη του Μπαρανκίγια αναφέρεται στην μεγάλη καλλιτέχνιδα και στους συμβολισμούς του γλύπτη.

«Στις 2 Φεβρουαρίου το 1977 γεννήθηκε στην Μπαρανκίγια για τον κόσμο:

Μια καρδιά που συνθέτει, γοφοί που δεν λένε ψέματα, ένα απαράμιλλο ταλέντο, μια φωνή που συγκινεί τις μάζες και ξυπόλητα πόδια που βαδίζουν για το καλό της παιδικής ηλικίας και της ανθρωπότητας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

 

Χάλκινο γλυπτό της Shakira ύψους 6,5 μέτρων που εκτελεί τον εμβληματικό χορό της κοιλιάς. Η αλυκή άκρη της φούστας της στο αλουμίνιο συμβολίζει τα κύματα της θάλασσας και του ποταμού. Τα υψωμένα χέρια της και οι κάθετα πιασμένοι καρποί της αντιπροσωπεύουν την εμβέλεια της υπέρβασης».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις