Lifestyle

Η Σαρλίζ Θερόν με δερμάτινο τζάκετ και χωρίς μπλούζα στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εντυπωσιακή ήταν η οσκαρική ηθοποιός Σαρλίζ Θερόν στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Η 50χρονη ηθοποιός έδωσε το «παρών» για την παρουσίαση της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2026 του οίκου Christian Dior, και είπε να μην φορέσει μπλούζα.

Η Σαρλίζ Θερόν φορούσε μια φαρδιά πράσινη βερμούδα, πάνω από ένα διαφανές μαύρο καλσόν. Στο πάνω μέρος, επέλεξε ένα μαύρο δερμάτινο τζάκετ και τίποτα από μέσα. Παρέλειψε εντελώς το πουκάμισο ή την μπλούζα.


Το όλο λουκ συνδύασε με μαύρα χαμηλά παπούτσια και σκούρα γυαλιά ηλίου.

Η Σαρλίζ Θέρον
Η Σαρλίζ Θέρον / AP Photo / Thibault Camus


Η ηθοποιός ήταν χαμογελαστή και χαιρετούσε τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους.

Η 50χρονη ηθοποιός το καλοκαίρι προχώρησε και σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και όπως παραδέχτηκε: «Πρόσφατα έκανα one night stand με έναν 26χρονο και ήταν καταπληκτικά».

Η ηθοποιός Σαρλίζ Θερόν φιλοξενήθηκε στο podcast Call Her Daddy και όσα είπε έχουν συζητηθεί. «Έχω κάνει one night stand τρεις φορές σε όλη μου τη ζωή. Αλλά το έκανα πρόσφατα με έναν 26χρονο και ήταν γ@@@@@@α εκπληκτικό. Και δεν το είχα κάνει ποτέ ξανά αυτό. Ήμουν “ω, αυτό είναι τέλειο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Γωγώ Μαστροκώστα: «Ο Τραϊανός Δέλλας έφευγε με την τελευταία πτήση για Αθήνα και επέστρεφε το πρωί άυπνος για να την δει για λίγες ώρες»
«Ήθελε να είναι δίπλα στην αγαπημένη του Γωγώ έστω λίγες ώρες. Τελικά άφησε την προπονητική και τον ΟΦΗ για να στηρίξει τη γυναίκα του, Μεγάλε Τραϊανέ συλλυπητήρια» γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Μανώλης Αλεξάκης
Ο Τραϊανός Δέλλας 32
Η συγκινητική ανάρτηση του Τραϊανού Δέλλα με το «αντίο» στην Γωγώ Μαστροκώστα - «Όσο μακριά και να πετάξεις η αγάπη μου θα σε φτάνει»
«Ευχαριστώ τον θεό που μου χάρισε έναν από τους αγγέλους του για να με συντροφεύει όλα αυτά τα χρόνια και να με κάνει καλύτερο άνθρωπο», έγραψε ο σύζυγός της
Τραϊανός Δέλλας-Γωγώ Μαστροκώστα 30
Βάνα Μπάρμπα για Γωγώ Μαστροκώστα: Την είχαν φθονήσει αρκετοί γιατί είχε τον ερωτισμό της ομορφιάς της, που πραγματικά ενοχλούσε
«Ήταν ένα πολύ λαμπερό πλάσμα, ήταν ένα πλάσμα που ονειρεύτηκαν πάρα πολλά αρσενικά για τον ερωτισμό που είχε» είπε η Βάνα Μπάρμπα για τη Γωγώ Μαστροκώστα
Βάνα Μπάρμπα και Γωγώ Μαστροκώστα
5