Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Η Shakira και το …χταπόδι

ΦΩΤΟ REUTERS

Η διάσημη ποπ σταρ δήλωσε ότι στηρίζει τις ελπίδες της στις προβλέψεις του “μάντη” χταποδιού Πάουλ, που βρίσκεται στη Γερμανία και προέβλεψε νίκη της Ισπανίας στον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ.

Η ξανθή, γοητευτική ποπ σταρ δήλωσε ότι είναι σταθερά στο πλευρό της ομάδας του Βιθέντε ντελ Μπόσκε, που αγωνίζεται αύριο το βράδυ εναντίον της Ολλανδίας στο στάδιο του Σόκερ Σίτι του Γιοχάνεσμπουργκ. Η ίδια μάλιστα θα ανοίξει την τελετή λήξης του Μουντιάλ 30 λεπτά πριν από την έναρξη του μεγάλου τελικού.

“Πρέπει να το ομολογήσω, ως ισπανόφωνη, ότι έχω εκτός των άλλων και ηθική υποχρέωση να στηρίξω την ισπανική ομάδα, αλλά και γιατί έχω πολλούς φίλους σε αυτή”, δήλωσε η κολομβιανή σταρ σε συνέντευξη τύπου. ” Ελπίζω το χταπόδι να μην έχει κάνει λάθος πρόβλεψη για αύριο”, συνέχισε χαμογελώντας.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου έχει μετατρέψει τη Shakira “σε φανατική του αθλήματος,” όπως δήλωσε.”Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι όταν άνοιγα μια εφημερίδα θα πήγαινα κατευθείαν στη σελίδα των αθλητικών,” σημείωσε και πρόσθεσε με ενθουσιασμό “Λάτρεψα τα γκολ που είδα να βάζει ο Νταβίντ Βίγια. Ξετρελαίνομαι με τον τρόπο που παίζει ο Ζεράρντ Πικέ. Είναι απίστευτος αμυντικός.”

Η Σακίρα είναι για δεύτερη φορά προσκεκλημένη σε Μουντιάλ. Η πρώτη φορά ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου στη Γερμανία το 2006.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε