Παρασκευή, 23 Φεβ.
17oC Αθήνα

Η Σίσσυ Χρηστίδου απαντά για τις φήμες πως έχει σχέση με τον Γιάννη Στάνκογλου

Η Σίσσυ Χρηστίδου απαντά για τις φήμες πως έχει σχέση με τον Γιάννη Στάνκογλου
Φωτογραφία αρχείου NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Με σειρά από video stories στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου «έσπασε» τη σιωπή της για τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες για την ίδια και τον Γιάννη Στάνκογλου. Αφορμή για να αντιδράσει, είπε, μια άβολη κουβέντα που χρειάστηκε να κάνει με τα παιδιά της.

Ήταν στις αρχές της εβδομάδας όταν από το Happy Day μεταδόθηκε η πληροφορία πως ο Γιάννης Στάνκογλου είναι σε νέα σχέση, με παρουσιάστρια. Την επόμενη μέρα, το όνομα της Σίσσυς Χρηστίδου είχε γίνει… πρωτοσέλιδο. Ο ηθοποιός διέψευσε άμεσα ενώ η παρουσιάστρια δεν είχε αντιδράσει.

Μέχρι σήμερα (06.12.2023) το απόγευμα, όταν αποφάσισε ότι ήταν η ώρα να μιλήσει κι εκείνη και να διαψεύσει τα πάντα.

«Γενικότερα δεν σκόπευα να ασχοληθώ καθόλου και να απαντήσω σε όλο αυτό το ζήτημα που έχει προκύψει αλλά επειδή η κατάσταση έχει εκτροχιαστεί και χρειάστηκε πριν από λίγο να κάνω μία κουβέντα με τα παιδιά μου που δεν θα ‘θελα να την είχα κάνει γιατί δεν έχω κανέναν λόγο, πρέπει να το λήξουμε», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή της Σταματίνας (σ.σ. Τσιμτσιλή), όπως ίσως έχετε δει, έγινε αναφορά – βασισμένη πάνω σε μία συνέντευξή του – σε μία νέα σχέση του Γιάννη Στάνκογλου. Η αλήθεια είναι ότι στη συγκεκριμένη εκπομπή δεν ειπώθηκε το όνομά μου, ούτε το δικό μου μυαλό πήγε σε μένα αλλά να που κάποιων το μυαλό πήγε.

Την επόμενη μέρα λοιπόν πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα Espresso μαζί με τη φωτογραφία μου, το όνομά μου δίπλα στον Γιάννη Στάνκογλου, ότι εγώ είμαι η νέα σχέση του. Κανένας δεν με πήρε τηλέφωνο από καμία εφημερίδα να με ρωτήσει αν ισχύει κάτι τέτοιο… Δεν ισχύει. Με τον άνθρωπο έχουμε βρεθεί 3 φορές στη ζωή μας και ήταν στο θέατρο και στην εκπομπή.

Αυτή είναι η σχέση μας, άκρως επαγγελματική. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ απεριόριστα, μου έχει κάνει την τιμή και φιλοξενείται στην εκπομπή μου, τον σέβομαι πάρα πολύ σαν καλλιτέχνη… αυτά.

Για να καταλάβετε δεν είχα καν το τηλέφωνο αυτού του ανθρώπου. Πήρα την Τρίτη την υπεύθυνη καλεσμένων μας και της λέω: “μπορείς να μου δώσεις τον αριθμό του Γιάννη Στάνκογλου;”. Τον πήρα την Τρίτη πρώτη φορά να δω μήπως ξέρει κάτι, μήπως έχει ιδέα πώς ξεκίνησε όλο αυτό. Δεν είχε.

Ευχαριστώ τις περισσότερες εκπομπές που δεν παίξανε τη φωτογραφία μου και το όνομά μου στην είδηση αυτή, όχι όλες… οι περισσότερες όμως εκτός από μία. Τα sites όμως έπαιξαν κανονικά την είδηση της Espresso, φωτογραφίες, τίτλους, ονόματα, όλα.

Καταλαβαίνω ότι μία τέτοια είδηση, αν ίσχυε, θα είχε δημοσιογραφικό ενδιαφέρον, γιατί κάνω την ίδια δουλειά κι εμένα αν υπήρχε μία τέτοια είδηση μπορεί να με ενδιέφερε να την παίξουμε στην εκπομπή.

Όμως νομίζω ότι κάνοντας σωστό ρεπορτάζ οφείλεις να πάρεις τους εμπλεκόμενους ένα τηλέφωνο να δεις αν ισχύει πριν βάλεις τις φάτσες τους σε ένα πρωτοσέλιδο και τους κρεμάσεις στα περίπτερα και έχουν και παιδιά στην εφηβεία.

«Και επειδή χρειάστηκε εγώ να κάνω μία πάρα πολύ άβολη συζήτηση με τα παιδιά μου, θα παρακαλούσα πάρα πολύ όποιο site ή άλλο Μέσο χρησιμοποίησε αυτή την είδηση με τη φωτογραφία και το όνομά μου, να το αποσύρει.

Ευχαριστώ», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις