Τρίτη, 21 Μαΐ
25oC Αθήνα

Η «σχεδιάστρια μόδας», Αντζελίνα Τζολί, θα συνεργαστεί με τον οίκο Chloé για την πρώτη της συλλογή

Η «σχεδιάστρια μόδας», Αντζελίνα Τζολί, θα συνεργαστεί με τον οίκο Chloé για την πρώτη της συλλογή

Ο γαλλικός οίκος μόδας Chloé επιβεβαίωσε ότι θα είναι ο πρώτος συνεργάτης της νέας εταιρείας μόδας της Αντζελίνα Τζολί, Atelier Jolie, την οποία η ηθοποιός και τελευταία και σχεδιάστρια ρούχων παρουσίασε τον περασμένο μήνα.

Ο οίκος Chloé ανακοίνωσε ότι η πρώτη συλλογή γυναικείων ετοίμων ενδυμάτων της εταιρείας της Αντζελίνας Τζολί θα είναι «μια άσκηση στη μοντέρνα θηλυκότητα» που εξυμνεί τους «αυθεντικούς δεσμούς γυναικών προς γυναίκες».

Η συλλογή μόδας θα σχεδιαστεί από κοινού από την Αντζελίνα Τζολί και τη διευθύντρια δημιουργικού του Chloé, Γκαμπριέλα Χιρστ και θα τιμά «τις αντίστοιχες δεσμεύσεις και των δύο brand για τη βελτίωση της κοινωνικής και περιβαλλοντικής βιωσιμότητας με μεγαλύτερη διαφάνεια και υπευθυνότητα».

Θα βασίζεται στο δίκτυο διεθνών κατασκευαστών του γαλλικού οίκου μόδας παράλληλα με τις ολοκληρωμένες θεμελιώδεις αρχές της εταιρείας της Αντζελίνας Τζολί, Atelier Jolie σχετικά με την ηθική και βιώσιμη πρακτική.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie (@angelinajolie)

 

Υλικά φιλικά προς το περιβάλλον

Ο Chloé πρόσθεσε ότι η συλλογή της Αντζελίνας Τζολί θα ενσωματώνει υψηλότερο ποσοστό υλικών με χαμηλότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο από οποιαδήποτε προηγούμενη συλλογή του οίκου μόδας.

Θα αποτελείται κυρίως από βραδινά ρούχα, θα προσφέρει μια διαχρονική αισθητική εμπνευσμένη από πολυετή σύνολα από την γκαρνταρόμπα της ίδιας της Αντζελίνας Τζολί και θα ξεχωρίζει για τις ρευστές σιλουέτες και λεπτομέρειες στις υφές, καθώς και τεχνιτών από μια επιχείρηση Fair Trade και κοινωνικές επιχειρήσεις με επικεφαλής γυναίκες.

«Τα κέρδη από τη τη συνεργασία θα επενδυθούν στη δημιουργία θέσεων μαθητείας για ράφτες και τεχνίτες στο Atelier Jolie» διευκρίνισε η Αμερικανίδα ηθοποιός.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις