Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Η συμβουλή υποκριτικής του Ντένζελ Ουάσινγκτον στον γιο του, Τζον Ντέιβιντ

Η συμβουλή υποκριτικής του Ντένζελ Ουάσινγκτον στον γιο του, Τζον Ντέιβιντ

Ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον έχει την τύχη να συμβουλεύεται τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό και σκηνοθέτη Ντένζελ Ουάσινγκτον για θέματα υποκριτικής. Αποκάλυψε μάλιστα την καλύτερη συμβουλή που έχει λάβει από τον διάσημο πατέρα του.

Ο ηθοποιός Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον, είναι γιος του Ντένζελ Ουάσινγκτον και έχει πρωταγωνιστήσει στην ταινία του Σπάικ Λι του 2018 «BlackKkKlansman», για την οποία έλαβε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα, και στο θρίλερ δράσης «Tenet» του Κρίστοφερ Νόλαν το 2020.

Ο Ουάσιγκτον εμφανίστηκε σε πρόσφατο επεισόδιο του «The Late Show with Stephen Colbert» για να μιλήσει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην παραγωγή του Μπρόντγουεϊ «The Piano Lesson» με συμπρωταγωνιστές τους Σάμιουελ Λ. Τζάκσον και Ντάνιελ Μπρουκς.

Απαντώντας σε ερώτηση αν του έχουν δώσει κάποια συμβουλή οι γονείς του προτού κάνει το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ, ο ηθοποιός είπε ότι η μητέρα του εξακολουθεί να του κάνει παρατηρήσεις ακόμη και μετά από 29 φορές που παρακολούθησε το έργο.

«Είναι πολύ υποστηρικτικοί γονείς» είπε ο ηθοποιός. «Ο πατέρας μου λέει το ότι είναι κυρίαρχος του χώρο του και ότι πιστεύει αυτό που λέει. Η μητέρα μου λέει τα ίδια».

Ερωτηθείς τι σημαίνει γι ‘αυτόν «να είναι κυρίαρχος του χώρου του» ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον απάντησε: «Απλώς στέκεσαι δυνατός και δεν φοβάσαι να μένεις ακίνητος και να λες τα λόγια σου μερικές φορές και μετά δεν φοβάσαι να κινηθείς, να γυρίσεις και να μιλήσεις στον συμπρωταγωνιστή σου. Να βρίσκεις τα δυνατά σου σημεία στη σκηνή, που κάνουν εσένα να αισθάνεσαι πιο άνετα και φυσικά και τον χαρακτήρα στον μονόλογο ή τη συζήτηση».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις