Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Η Τέιλορ Σουίφτ έκανε «δώρο» στους fans της 4 ακυκλοφόρητα τραγούδια

Η Τέιλορ Σουίφτ έκανε «δώρο» στους fans της 4 ακυκλοφόρητα τραγούδια

Η περιοδεία της Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) «The Eras» ξεκινά απόψε (17.03.2023) από το «State Farm Stadium» του Γκλέντεϊλ στην Αριζόνα, το οποίο μάλιστα  προσωρινά μετονομάστηκε σε «Swift City» προς τιμήν της. Την παραμονή της περιοδείας, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε μέσω ανάρτησή της στο instagram την κυκλοφορία τεσσάρων τραγουδιών της.

«Στο πλαίσιο του εορτασμού της περιοδείας The Eras, θα κυκλοφορήσω 4 τραγούδια που δεν είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν απόψε τα μεσάνυχτα», έγραψε η Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) στα Instagram Stories της. Τα τραγούδια-επανεκτελέσεις είναι το «Eyes Open», το «Safe & Sound» με την συμμετοχή της Τζόι Γουίλιαμς (Joy Williams) και του Τζον Πολ Ουάιτ (John Paul White) και το «If This Was a Movie».

Το τέταρτο τραγούδι με τίτλο «All of the Girls You Loved Before» δεν έχει κυκλοφορήσει ξανά. Είχε ηχογραφηθεί για το άλμπουμ «Lover» το 2019 μετά την αποχώρησή της από την δισκογραφική εταιρία Big Machine, όπως αναφέρει το Variety.

Τον Φεβρουάριο το τραγούδι έγινε viral στο διδίκτυο όταν διέρρευσε με τους θαυμαστές να ζητούν την επίσημη κυκλοφορία του.

Ακούστε παρακάτω τα τραγούδια της Τέιλορ Σουίφτ:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις