Παρασκευή, 3 Μαΐ
22oC Αθήνα

Η Τόρι Σπέλινγκ ζει σε τροχόσπιτο μαζί με τα πέντε παιδιά της – Τι συνέβη

Η Τόρι Σπέλινγκ ζει σε τροχόσπιτο μαζί με τα πέντε παιδιά της – Τι συνέβη

Δύσκολες ώρες φαίνεται να περνά η διάσημη ηθοποιός και τηλεπερσόνα Τόρι Σπέλινγκ, καθώς εθεάθη να ζει μαζί με τα πέντε παιδιά της σε τροχόσπιτο σε κάμπινγκ της Καλιφόρνια.

Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες δημοσιεύματα ήθελαν την άλλοτε βαθύπλουτη ηθοποιό να ζει σε ένα μοτέλ μετά τον χωρισμό της με τον σύζυγό της Dean McDermott.

Ωστόσο, τα πράγμα δεν εξελίσσονται όπως θα περίμενε και αυτή τη φορά η Daily Mail δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες με την κόρη του τηλεοπτικού παραγωγού, Άαρον Σπέλινγκ να ζει μαζί με τα πέντε παιδιά της σε τροχόσπιτο.

Σε μια από τις φωτογραφίες η πρωταγωνίστρια του «Beverly Hills, 90210», μαζί με τα παιδιά της – Liam, 16 ετών, Stella, 15 ετών, Hattie, 11 ετών, Finn, 10 ετών και Beau, 6 ετών – κάθονται σε καρέκλες έξω από το τροχόσπιτο, ενώ σε άλλες μεταφέρουν πράγματα.

Κατά το ίδιο δημοσίευμα η ίδια αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα που επιδεινώθηκαν μετά τον χωρισμό της από τον – επί 17 χρόνια – σύζυγό της.

 

Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει πόσο σοβαρά είναι τα προβλήματά της και γιατί επέλεξε να ζήσει στο τροχόσπιτο. Σημειώνεται πως λίγους μήνες πριν η ίδια είχε δημοσιεύσει ότι στην έπαυλή της υπήρχε «ακραία» – όπως την χαρακτήρισε – μούχλα.

«Η κατάσταση με τη μούχλα στο σπίτι της είναι πραγματική, αλλά της ήταν δύσκολο να βρει ένα μέρος να μείνει, επειδή η οικονομική της κατάσταση δεν είναι καλή», δήλωσε ο συνεργάτης στο Entertainment Tonight.

Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός και ο πατέρας της είχαν τεταμένες σχέσεις, καθώς ο Άαρον Σπέλινγκ φαίνεται να ανησυχούσε για τον τρόπο που η Τόρι διαχειριζόταν τα χρήματα.

Αυτός είναι και ο λόγος που στη διαθήκη του της άφησε μόνο 800.000 δολάρια από τα 600 εκατομμύρια που υπολογίζεται η αξία της περιουσίας του.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις