Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ «σπάει» τη σιωπή της πρώτη φορά για το χαστούκι στον Κρις Ροκ και την αλωπεκία

Γουίλ Σμιθ
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ (Jada Pinkett Smith) «σπάει» τη σιωπή της για πρώτη φορά για το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ (Will Smith) που «ακούστηκε σε όλο τον κόσμο» στον Κρις Ροκ (Chris Rock), μετά από σχόλιο του κωμικού για την κόμμωσή της, η οποία οφείλεται σε αλωπεκία.

Η σύζυγος του Γουίλ Σμιθ μίλησε στην εκπομπή Red Table Talk για το χαστούκι στον Κρις Ροκ, λέγοντας ότι «σχετικά με εκείνη τη βραδιά η βαθύτερη ελπίδα μου είναι ότι αυτοί οι δύο έξυπνοι, ικανοί άντρες θα έχουν την ευκαιρία να “θεραπεύσουν” ό,τι έγινε, να το συζητήσουν και να συμφιλιωθούν».

Το χαστούκι στάθηκε αφορμή για να αφιερωθεί όλο το επεισόδιο της εκπομπής στην αλωπεκία, ενός αυτοάνοσου με το οποίο έχει διαγνωστεί η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ.

«Αυτή είναι μια πολύ σημαντική συζήτηση στο “Red Table” για την αλωπεκία. Μετά από ό,τι έχω περάσει με τη δική μου υγεία και ό, τι συνέβη στα Όσκαρ, χιλιάδες έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου με τις ιστορίες τους. Αξιοποιώ αυτή τη στιγμή για να δώσω τη δυνατότητα στην οικογένειά μας με αλωπεκία, να μιλήσει για το πώς είναι να έχεις αυτή την πάθηση και να ενημερώσω τους ανθρώπους τι είναι στην πραγματικότητα να ζεις με αυτό», δήλωσε η ηθοποιός.

Σύμφωνα με το «Εθνικό Ίδρυμα Alopecia Areata» που εδρεύει στη Καλιφόρνια η νόσος επηρεάζει έως και 6,8 εκατομμύρια άτομα στις ΗΠΑ κάθε ηλικίας, φύλου και εθνότητας και τα συμπτώματα ποικίλλουν.

«Νομίζω ότι το κομμάτι που το κάνει πιο δύσκολο για μένα είναι ότι έρχεται και φεύγει. Περνάς μια περίοδο από κάτι και [πρέπει] να γυρίσεις το κεφάλι σου», δήλωσε η Πίνκετ Σμιθ.

«Μέχρι να τα βρουν, ο Γουίλ κι εγώ συνεχίζουμε να κάνουμε ό,τι κάναμε τα τελευταία 28 χρόνια, και αυτό είναι να συνεχίσουμε να ανακαλύπτουμε μαζί αυτό το πράγμα που λέγεται ζωή».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις