Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Τζένιφερ Λόπεζ «ξεπέρασε» τη συμπεριφορά του Μπεν Άφλεκ στα Grammy

Η Τζένιφερ Λόπεζ «ξεπέρασε» τη συμπεριφορά του Μπεν Άφλεκ στα Grammy

Την ώρα που όλος ο κόσμος έχει πάθει μια… μανία με τη βαρεμάρα του Μπεν Άφλεκ στα βραβεία Grammy 2023 και την αντίδραση της Τζένιφερ Λόπεζ, πηγές από το περιβάλλον της τραγουδίστριας δηλώνουν ότι «το έχει ξεπεράσει» και ότι δεν θα ασχοληθεί άλλο.

Η Τζένιφερ Λόπεζ «ξέρει πόσο μισεί τις τελετές απονομής βραβείων ο Μπεν Άφλεκ και ξεπέρασε τη συμπεριφορά του την αμέσως επόμενη μέρα», δηλώνει πηγή στο PageSix. Οι δηλώσεις αυτές γίνονται γνωστές ενώ οι χρήστες των social media έκαναν viral τη βαρεμάρα του ηθοποιού στα Grammy και σκέφτηκαν τα χειρότερα για τον γάμο τους. Όμως, όλα φαίνονται ότι είναι καλά.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη πηγή που μίλησε στο PageSix, δήλωσε σε ειρωνικό τόνο πως «θα προτείνουμε στη Τζένιφερ Λόπεζ να πάρει μαζί της την κομμώτριά της ή τον στυλίστα της στην επόμενη τελετή απονομής βραβείων που θα πάει, για να μην αποκτήσει πονοκέφαλο στο τέλος».

Πάντως, η εμφάνιση του Μπεν Άφλεκ στα φετινά βραβεία Grammy πρόλαβε να γίνει παγκόσμιο trend, με τους περισσότερους χρήστες του Twitter να γράφουν ότι «βαριέται ξεκάθαρα» και ότι «οι κοινωνικές του μπαταρίες έχουν αδειάσει πολύ πιο γρήγορα», με κάποιους άλλους να λένε στη Λατίνα σούπερ σταρ «Τζεν, γυρίστε σπίτι γρήγορα».

Μάλιστα, κάποια αμερικανικά ΜΜΕ προσέλαβαν ανθρώπους που ξέρουν να «διαβάζουν» χείλια και να ερμηνεύουν τη γλώσσα του σώματος, οι οποίοι εξήγησαν πως η Τζένιφερ Λόπεζ μάλωνε τον Μπεν Άφλεκ κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής.

Η τραγουδίστρια φέρεται να του είπε «σταμάτα, δείξε λίγο πιο φιλικός» ισχυρίζονται οι περισσότεροι. Ωστόσο, κάποιοι από αυτούς που προσλαμβάνονται για να γεμίζουν τις άδειες θέσεις στα τραπέζια της τελετής απονομής, δήλωσαν ότι η Τζένιφερ Λόπεζ πήρε χαμπάρι ότι ο Μπεν Άφλεκ έγινε meme με την εμφάνισή του στα Grammy.

Αλλά ο σύζυγός της δεν φάνηκε να τον πειράζει ιδιαίτερα ότι έγινε trend.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις