Δευτέρα, 6 Μαΐ
24oC Αθήνα

Η Βάσω Λασκαράκη συγκινήθηκε μιλώντας για την κόρη της – Τι είπε για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η Βάσω Λασκαράκη συγκινήθηκε μιλώντας για την κόρη της – Τι είπε για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Λίγες μέρες πριν κάνει πρεμιέρα η νέα της τηλεοπτική εκπομπή, η Βάσω Λασκαράκη έκανε πρεμιέρα στο θέατρο. Η γνωστή ηθοποιός θα παρουσιάζει το Break στον ΣΚΑΪ και ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρώτη εκπομπή.

Η Βάσω Λασκαράκη δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν έκανε αναφορά στην κόρη της, Εύα. «Συγκινούμαι πολύ, αλλά ας μην το συζητήσουμε» αρκέστηκε να πει, με έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Σχετικά με τη νέα της εκπομπή, η ηθοποιός είπε: «Έχω αγωνία αρκετή, καλή αγωνία όμως. Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα, έχω αυτό το σφίξιμο ότι κάτι είναι καινούργιο, ρωτάω να μάθω, δεν είναι εύκολο αλλά είναι διασκεδαστικό. Για όλα τα πράγματα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή και οι κατάλληλες συνθήκες. Το πρότζεκτ αυτό μου ταιριάζει».

«Μπορεί να εμφανιστεί ο σύζυγός μου, Λευτέρης Σουλτάτος στην εκπομπή, ποτέ δεν ξέρεις», είπε και αναφερόμενη στο ενδεχόμενο να καλέσει τον πρώην σύζυγό της και πατέρα της κόρης της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, είπε: «Καλεσμένοι υπάρχουν πολλοί, θα δούμε αν θα έρθει καλεσμένος ο Τσιμιτσέλης».

  

«Δεν είμαι παρουσιάστρια, με αγχώνει εάν θα τα πάω καλά. Δεν μου αρέσουν οι κακοπροαίρετες κριτικές, δεν έχω σκεφτεί εάν θα δω τα νούμερα τηλεθέασης», συμπλήρωσε η Βάσω Λασκαράκη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις