Δευτέρα, 22 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Η Ζέτα Μακρυπούλια εξηγεί γιατί δεν δίνει συνεντεύξεις: «Στην τελευταία έπαθα κρίση πανικού»

Η Ζέτα Μακρυπούλια εξηγεί γιατί δεν δίνει συνεντεύξεις: «Στην τελευταία έπαθα κρίση πανικού»

Τους λόγους για τους οποίους πλέον δίνει σπάνια συνεντεύξεις εξήγησε η Ζέτα Μακρυπούλια και σημείωσε πως μετά την τελευταία συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου έπαθε κρίση πανικού.

Σε μια νέα συνέντευξη στη αγαπημένη της φίλη, Μαρία Σολωμού, η Ζέτα Μακρυπούλια σημείωσε πως «δεν το έχω πια με τις συνεντεύξεις. Παλιά κάπως το διαχειριζόμουν, το είχα καλύτερα νομίζω. Τώρα, όχι πια. Η συνέντευξη που έδωσα φέτος στον Νίκο Χατζηνικολάου, μία που κάνει για δέκα.

Το άγχος που είχα, δεν θέλεις να το ξέρεις. Το σκεφτόμουν μια εβδομάδα πριν και το πιο περίεργο είναι ότι το βράδυ που έπαιξε η συνέντευξη, μόλις τελείωσε, άρχισα να παθαίνω κρίση πανικού».

«Ενώ μου άρεσε και θεωρώ ότι πήγε καλά (σ.σ. η συνέντευξη), είχα κρίση πανικού. Έπαθα μετά και κάτι στο δόντι το οποίο και τράβηξε, όλη αυτή η ιστορία, δύο μήνες και δεν το θεωρώ τυχαίο. Πιστεύω ότι προήλθε από την κρίση πανικού. Πιστεύω σε αυτά τα ψυχοσωματικά που δημιουργούμε μόνοι μας και πλέον έχω καταλάβει ότι, παρόλο που ακούγεται υπερβολικό και το ξέρω ότι είναι, δεν μπορώ να κάνω κάτι» τόνισε.

«Έτσι λοιπόν έχω πάθει αυτό το πράγμα με τις συνεντεύξεις, ας μην αναλύσουμε το γιατί και το πως, φαντάζομαι πως μπορείς να το καταλάβεις.

Έχω εκτεθεί πάρα πολλές φορές από πολύ μικρή ηλικία, έχω πει διάφορα πράγματα, έχουν ασχοληθεί μαζί μου με πράγματα που μπορεί να μην έχω πει ποτέ και έχω λίγο κουραστεί. Απλώς το θεωρώ και λίγο κατόρθωμα το γεγονός ότι μπορώ πλέον να υπάρχω στον χώρο χωρίς να δίνω συνεντεύξεις» πρόσθεσε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις