Lifestyle

Ιάκωβος Μυλωνάς: Ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν είχε ποτέ τη δύναμη να ελέγχει το πειθαρχικό του ΣΕΗ

«Ξέρω ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας συμπαθούσε ιδιαίτερα τον Γιώργο Καρκά» λέει μεταξύ άλλων ο Ιάκωβος Μυλωνάς
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ιάκωβος Μυλωνάς και Σπύρος Μπιμπίλας έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και διατηρούν φιλική σχέση. Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Buongiorno του Mega και τόνισε πως δεν έχει γίνει καμία καταγγελία εις βάρος του συναδέλφου του.

«Εάν κάποιος έχει να κάνει καταγγελία, τον προκαλούμε να πάει στις Αρχές να κάνει καταγγελία ή μήνυση. Λογικό είναι να θέλουν να ρίξουν λάσπη στους μάρτυρες», είπε ο Ιάκωβος Μυλωνάς για τα όσα εκτυλίχθηκαν στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, όταν ο Σπύρος Μπιμπίλας κλήθηκε να καταθέσει.

«Ξέρω ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας συμπαθούσε ιδιαίτερα τον Γιώργο Καρκά. Δεν ξέρω το είδος της σχέσης που είχαν και δεν με αφορά».

Όσο για τον ισχυρισμό ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας έσκισε καταγγελίες όσο ήταν πρόεδρος του ΣΕΗ, δήλωσε: «Είναι λάσπη. Ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν είχε ποτέ τη δύναμη να ελέγχει το πειθαρχικό του ΣΕΗ».

«Η καταγγελία από την αρχή της είναι κακόβουλη για να τον λασπολογήσει και να τον μειώσει. Δεν μπορεί να του κάνει κακό, γιατί δεν υφίσταται».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σταμάτης Κραουνάκης για Γιώργο Μαζωνάκη: «Ήταν μεγάλο λάθος του που δεν πήγε να λύσει το όποιο θέμα είχε σε κάποια καλή κλινική»
«Έχω παίξει σε 10.000 θεατές και σε 12 θεατές όταν είχε χιόνι - Πάντα υπάρχει μια δικαιολογία όταν κάτι πάει χάλια» ανέφερε χιουμοριστικά σε συζήτηση για την καριέρα του
Σταμάτης Κραουνάκης
5
Γιώργος Μαζωνάκης: Ξέσπασε η Μαρίνα του «Voice» που ήθελε να βαφτίσει την κόρη της – «Δεν θέλω ούτε ευρώ από την περιουσία του»
«Αν ο στόχος μου ήταν η δημοσιότητα, το ευκολότερο πράγμα που θα μπορούσα να κάνω σήμερα θα ήταν να δημοσιεύσω όλα όσα έχω κρατήσει ιδιωτικά», έγραψε ακόμα
Γιώργος Μαζωνάκης
19