Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ίαν Στρατής: Η «ψυχολόγος» Μαίρη Συνατσάκη και ο ρόλος ως μπαμπάς

Ίαν Στρατής: Η «ψυχολόγος» Μαίρη Συνατσάκη και ο ρόλος ως μπαμπάς
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Η γέννηση της κόρης του που του άλλαξε τη ζωή, η βοήθεια της… ψυχολόγου Μαίρης Συνατσάκη και η παράσταση «Αναστασία» στο Παλλάς. Ο Ίαν Στρατής μίλησε για όλα στην κάμερα του Happy Day.

Πριν μιλήσει για την Μαίρη Συνατσάκη και την κόρη τους, Ολίβια, ο Ίαν Στρατή αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, που μάλλον ήταν γεμάτα… σκανδαλιές.

Μικρός, αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής, ήταν και ντροπαλός αλλά και εξωστρεφής και μπερδεμένος με τον εαυτό του.

«Στο σχολείο κάποιοι δάσκαλοι με λάτρευαν και κάποιοι όχι για τους έκανε τη ζωή δύσκολη.  Η μαμά μου έκανε εγχείρηση στις φωνητικές της χορδές όταν εγώ ήμουν μικρός, γιατί ήμουν πολύ ζωηρός και φώναζε συνέχεια», αποκάλυψε ο Ίαν Στρατής.

«Είμαι αρκετά συνεπής και νιώθω άσχημα όταν αργώ και σπαταλάω τον χρόνο των άλλων. Από την άλλη όμως, έχω ξεχαστεί αρκετές φορές, έχει συμβεί να με πάρει ο ύπνος και να μην πάω σε παράσταση», συμπλήρωσε.

Ο ίδιος πιστεύει ότι έχει ΔΕΠΥ (Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας) αλλά δεν έχει διαγνωστεί. «Ο εαυτός μου με μπερδεύει, δεν μπορώ να το λύσω μόνος μου. Για αυτό πηγαίνουμε σε ειδικούς, για να μας βοηθήσουν. Έχω πάει σε ψυχοθεραπευτή, λόγω χρόνου όμως, δεν συνέχισα. Ο ψυχοθεραπευτής με είχε βοηθήσει αρκετά αλλά και η σύντροφός μου, Μαίρη Συνατσάκη, η οποία έχει σπουδάσει ψυχολογία», είπε ο Ίαν Στρατής.

«Σαν μπαμπάς, δεν ζορίζομαι πολύ» είπε όταν η κουβέντα έφτασε στη μικρή Ολίβια, την κόρη που απέκτησε πριν από έναν χρόνο με τη Μαίρη Συνατσάκη. «Είναι ένας πολύ σημαντικός ρόλος αυτός του πατέρα. Δεν θα μπορούσα ποτέ να με σκεφτώ μέσα σε αυτό, αλλά αφού έγινε έχει κυριεύσει τη ζωή μου, είναι σαν να έχω δύο ζωές πλέον. Ότι και να κάνω είναι στην εξίσωση πάντα αυτό».

  

Στην ερώτηση για το πιο είναι το μεγαλύτερο του challenge, αστειεύτηκε ότι μπορεί να μην είναι κάτι συγκεκριμένο, αλλά από τη γέννηση του παιδιού και μετά δεν παίζει video games.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις