Lifestyle

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: Το συγκινητικό αντίο από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

«Οι άνθρωποι του Φεστιβάλ μοιράστηκαν με τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη αμέτρητες κινηματογραφικές στιγμές μέσα στα χρόνια»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τον δημοσιογράφο Ιάσονα Τριανταφυλλίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, αποχαιρετά με ανάρτησή του στα social media το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

«Οι άνθρωποι του Φεστιβάλ μοιράστηκαν με τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη αμέτρητες κινηματογραφικές στιγμές μέσα στα χρόνια. Ήταν φίλος, συνάδελφος, συνοδοιπόρος. Ο Ιάσονας ήταν σαν ένα εξωτικό πουλί, άπιαστο και γοητευτικό», επισημαίνει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Υπογραμμίζει ότι «οι μεγάλες του αγάπες και κυρίως η λατρεία του για το ελληνικό σινεμά, μένουν εδώ μαζί μας, μέσα από τα βιβλία που έγραψε για την ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, του τραγουδιού, του μιούζικαλ, μέσα από τις τόσες βιογραφίες καλλιτεχνών» και προσθέτει ότι «η φωνή του, μοναδική όσο και ο ίδιος, ηχεί ακόμη στα αυτιά μας».

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στη μητέρα και στους οικείους του εκλιπόντος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
«Spider-Man: Brand New Day»: Σταθερά στην κορυφή του αμερικανικού box office με έσοδα 855 εκατ. δολαρίων
Είναι η τέταρτη ταινία που σπάει το φράγμα των 800 εκατομμυρίων δολαρίων στη Βόρεια Αμερική, ενώ αυτή τη στιγμή φιγουράρει στην τρίτη θέση των εμπορικότερων κυκλοφοριών όλων των εποχών στο αμερικανικό box office
Εικόνα από την ταινία «Spider-Man: Brand New Day»
Η Ιωάννα Τούνη στο Παρίσι με τον γιο της: «Έχουμε έρθει για δουλειά και όχι για βόλτα» έγραψε η επιχειρηματίας
Κατά την πάγια τακτική της σε τέτοια ταξίδια, η Ιωάννα Τούνη επέλεξε ένα κεντρικό και πολυτελές ξενοδοχείο για να διευκολύνει τις μετακινήσεις με τον γιο της
Ιωάννα Τούνη 8