Lifestyle

Ηλ. Ψινάκης: Η συνεργασία με τον Θ. Μάλλη στις εκλογές και οι ”ζημιές” στο πλατό του Μίλα

Δες όσα έγιναν στο πλατό της εκπομπής!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ηλίας Ψινάκης ήταν ο σημερινός καλεσμένος της Τατιάνας. Ο δαιμόνιος μάνατζερ βρέθηκε στο Μίλα για να μιλήσει για την υποψηφιότητά του στις εκλογές στον δήμο του Μαραθώνα.

Στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε και ο Θέμης Μάλλης με τον οποίο θα συνεργαστούν σε πολιτικό επίπεδο καθώς ο αρχισυντάκτης του “Μελέτησέ το” αγαπάει εξίσου την συγκεκριμένη περιοχή.

Ανάμεσα στα πολλά που είπε, ο Ηλίας έκανε κιόλας και για την ακρίβεια ”ζημιές”. Ανατρεπτικός, όπως συνηθίζει να είναι, αφού πέταξε την βαλίτσα με τα λεφτά που δίνει δώρο η εκπομπή στους τηλεθεατές, στη συνέχεια έριξε κι τις κατσαρόλες!

Δες όσα έγιναν στο πλατό της εκπομπής!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η AI έγινε ο προσωπικός σας βοηθός: 5 πράγματα που μπορεί να κάνει σήμερα για εσάς και ίσως δεν γνωρίζετε
Από το να γράψει ένα email και να οργανώσει την ημέρα σας μέχρι να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα - Οι πρακτικές χρήσεις της τεχνητής νοημοσύνης που μπαίνουν στην καθημερινότητά μας
Πηγή φωτό: iStock