Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηλίας Καμπακάκης: Τι απαντά ο δικηγόρος του στις κατηγορίες από την πρώην σύντροφό του

Ηλίας Καμπακάκης: Τι απαντά ο δικηγόρος του στις κατηγορίες από την πρώην σύντροφό του

Σε ανάρτησή της στα social media η Αμαλία Τουράνη κατήγγειλε τον πρώην της, Ηλία Καμπακάκη για ξυλοδαρμό, αλλά και για όσα βίωσε από τον ερχομό της κόρης τους και μετά. Για τα όσα δηλώνει η πρώην σύντροφος του γνωστού τραγουδιστή μίλησε στο MEGA ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Βαρτζόπουλος.

«H αναφορά στον ιατροδικαστή και στην διάγνωσή της, είναι μέρος της δικογραφίας» ανέφερε ο δικηγόρος του Ηλία Καμπακάκη, σχολιάζοντας τις καταγγελίες της πρώην σύντροφος του γνωστού τραγουδιστή. «Μιας δικογραφίας της οποίας η δίκη έγινε και ο πελάτης μου αθωώθηκε», πρόσθεσε. 

Στη συνέχεια απάντησε στις δηλώσεις της Αμαλίας Τουράνη για την διατροφή της κόρης της: «Έκανε δηλώσεις σε ένα άλλο κανάλι και ξεκίνησε λέγοντας ότι ο κύριος Καμπακάκης δεν καταβάλει την διατροφή του παιδιού. Το οποίο είναι ανυπόστατο και ψευδές. Καταβάλει κανονικότητα, η μόνη δικαστική απόφαση που είχε βγει αναφορικά με την διατροφή, έχει απολέσει την ισχύ της από το 2019. Παρόλα αυτά, ο κύριος Καμπακάκης συνέχισε να καταβάλει κανονικότατα. Συνήθως οι αποφάσεις για διατροφή έχουν διετή ισχύ. Είχε λήξει το 2019 και εκείνος συνέχισε να καταβάλει».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από MEGA

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις