Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ηλίας Μαμαλάκης: Στην Ταϊλάνδη θεωρείται γούρι, με χάιδεψε στην κοιλιά και ξεκινήσαμε το γύρισμα

Ηλίας Μαμαλάκης: Στην Ταϊλάνδη θεωρείται γούρι, με χάιδεψε στην κοιλιά και ξεκινήσαμε το γύρισμα

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τον γνωστό σεφ Ηλία Μαμαλάκη, ο οποίος αποκάλυψε μερικές άγνωστες ιστορίες από την ταξιδιωτική εκπομπή μαγειρικής που έκανε.

Ο αγαπημένος σεφ μίλησε για την θρυλική ταξιδιωτική εκπομπή μαγειρικής και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες.

«Το “Μπουκιά και Συχώριο” ξεκίνησε το 2003. Ήταν μια ταξιδιωτική ιδέα που περιελάμβανε φαγητό, τοπίο και ιστορία». Πήγαμε και κάναμε δυο επεισόδια στη Μύκονο.

Δεν δείξαμε την κοσμική Μύκονο, αλλά το νησί των Μυκονιατών. Μονταρίστηκε το πρώτο επεισόδιο. Αυτό ήταν. Η εκπομπή αγοράστηκε από το MEGA και συνεχίστηκε για μια πενταετία», είπε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

«Στην Ταϊλάνδη κάναμε γύρισμα στον τελευταίο όροφο ενός μεγαλοπρεπούς ξενοδοχείου, όπου το ρεστοράν ήταν στον τελευταίο όροφο. Η μαγείρισσα που μου έφεραν ήταν ντυμένη με την παραδοσιακή στολή.

Στην Ταϊλάνδη δεν υπάρχουν παχείς άνθρωποι και θεωρείται μεγάλο γούρι να χαϊδέψεις την κοιλιά ενός παχουλού, έρχεται με χαϊδεύει και ξεκινάμε το γύρισμα», ανέφερε και συμπλήρωσε.

«Ήμασταν στην Τυνήσια και είναι ένας τσοπάνος με πρόβατα και κατσίκες. Φόραγε ένα κόκκινο καπελάκι και του είπα “τι ωραίο είναι αυτό, πού μπορώ να βρω κι εγώ ένα;”.

Έβγαλε το καπελάκι και μου το έδωσε. Ήταν ένα δώρο από καρδιάς, το οποίο το έχω ως κειμήλιο», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις