Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ηλίας Μαμαλάκης: Στο Masterchef με κούρασαν οι συνεντεύξεις και οι ίντριγκες

Ηλίας Μαμαλάκης: Στο Masterchef με κούρασαν οι συνεντεύξεις και οι ίντριγκες

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο γνωστός σεφ, Ηλίας Μαμαλάκης.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε αρχικά για τα 12 χρόνια απουσίας του από την ελληνική τηλεόραση. Όπως λέει, τα πράγματα στην ελληνική τηλεόραση άλλαξαν μετά το 2010. «Οι παραγωγές είναι πιο φτηνές, ενώ οι δικές μου εκπομπές ήταν λίγο απαιτητικές» συμπληρώνει ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Αποκαλύπτει πως έκανε προτάσεις κοστοβόρες που δεν έγιναν αποδεκτές και έτσι έμεινε εκτός τηλεόρασης.

«Στην τηλεόραση έκανα μια διαδρομή που ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη και μου έδωσε μια μεγάλη ανταμοιβή, την αγάπη του κόσμου», λέει χαρακτηριστικά.

Αναφέρει πως φέτος παρακολούθησε διεξοδικά το MasterChef, όπου τον κούραζαν οι συνεντεύξεις των διαγωνιζόμενων και οι ίντριγκες μεταξύ τους.

Ερωτηθείς για τους τηλεοπτικούς μάγειρες, απαντά πως το «αστέρι» είναι ο Άκης Πετρετζίκης. «Είναι τέλειος.

Είναι ένα ωραίο παλικάρι, μιλάει ωραία και “βγαίνουν” οι συνταγές του» προσθέτει.

Ενθυμούμενος την πετυχημένη εκπομπή «Μπουκιά και συγχώριο» δηλώνει πως ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία, η οποία τον έκανε καλύτερο και σοφότερο άνθρωπο.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε και για την απώλεια της πρώτης του συζύγου, αποκαλύπτοντας πως ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος. «Ίσως ο χαρακτήρας μου είναι έτσι που δεν θέλησα να καταρρεύσω», σημειώνει ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Σε ό,τι αφορά τον γάμο του που έγινε το 2012 και του χάρισε μια καινούρια ζωή, αναφέρει πως αυτό δε σημαίνει ότι «χάνεις την ανάμνηση και την αγάπη γι’ αυτόν που έχασες».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις