Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μαζί σε καφετέρια της Θεσσαλονίκης

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μαζί σε καφετέρια της Θεσσαλονίκης

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση σε καφετέρια της Θεσσαλονίκης, μετά τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει. Την συνάντηση αυτή, δεν την αποτύπωσε κάποιος «δαιμόνιος ρεπόρτερ», αλλά στάλθηκε στο προφίλ της Soula Glamorous, στο instagram, πιθανώς, από κάποιον περαστικό.

Μετά τις φήμες που τους θέλουν χωριστά, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εθεάθησαν να πίνουν καφέ στην Θεσσαλονίκη, με τον λογαριασμό της Soula Glamorous να δημοσιεύει φωτογραφία τους σε ένα insta story.

Το ζευγάρι κάθεται δίπλα – δίπλα σε καφετέρια της Θεσσαλονίκης, δείχνοντας πως, μάλλον, δεν έχουν τελειώσει οριστικά. Τα δημοσιεύματα μέχρι στιγμής μιλούσαν για «επίσημο τέλος», όμως όπως όλα δείχνουν, μάλλον επρόκειτο πιθανότατα για έναν απλό τσακωμό.

 

Ιωάννα Τούνη: «Μην μπαίνετε στην κλειδαρότρυπα μου»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, χθες (12.07.2022), η Ιωάννα Τούνη επέλεξε να δώσει μια προσωρινή απάντηση στις φήμες περί χωρισμού με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Ήταν εμφανώς ενοχλημένη και κουρασμένη από τις φήμες που γράφονται για την προσωπική της ζωή.

Δημοσιεύοντας δύο σύντομες ιστορίες, η Ιωάννα Τούνη ανέφερε: «Δεν είμαι πάρα πολύ καλά στην υγεία μου, από χθες το πρωί, όπως είπα και με το story μου. Τώρα λίγο συνήλθα και είμαι λίγο καλύτερα. Γενικά όμως είμαι σπίτι όλη μέρα, προσπαθώ λίγο να συνέλθω πραγματικά γιατί είμαι τερματισμένη. Δεν ξέρω αν φαίνεται από τον έρπη και από όλα τα πράγματα που βγάζω συνέχεια. Εντέλει οι κακές σκύλες δεν παθαίνουν τίποτα, οπότε σίγουρα δεν θα πάθω ούτε εγώ». 

Όσο για τα δημοσιεύματα χωρισμού είπε: «Σχετικά με τα άπειρα πράγματα και τα άπειρα δημοσιεύματα που γράφονται τις τελευταίες μέρες, εβδομάδες, μήνες, δεν ξέρω, για πάντα θα σας πω ότι θέλω όταν θέλω. Όπως κάνω πάντα. Οπότε μην μπαίνετε στην κλειδαρότρυπα μου. Δεν σας απασχολεί τίποτα».

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις