Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Ιωάννα Τούνη: Έξαλλη που διέρρευσε το προσκλητήριο για τη βάφτιση του γιου της

Ιωάννα Τούνη: Έξαλλη που διέρρευσε το προσκλητήριο για τη βάφτιση του γιου της

Έξαλλη είναι η Ιωάννα Τούνη λίγες ημέρες πριν τη βάφτιση του γιου της, η οποία θα γίνει στις 22 Σεπτεμβρίου, για την αποκάλυψη του προσκλητηρίου που έγινε σε τηλεοπτική εκπομπή, το οποίο διέρρευσε από μια φίλη που κάλεσε να πάει στο μυστήριο.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα κάνουν τη βάφτιση του «νουνίτο», όπως αποκαλούν τον γιο τους, στις 22 Σεπτεμβρίου και στην εκπομπή Breakfast@Star αποκαλύφθηκε η πρόσκληση και το όνομα που θα δώσει το ζευγάρι στο παιδί τους.

Γι’ αυτό και η Ιωάννα Τούνη ανέβασε έξαλλη ένα βίντεο στα stories της στο Instagram, όπου είπε μεταξύ άλλων «παρακαλώ πολύ την καλεσμένη που δεν σεβάστηκε και δημοσιοποίησε κάτι που δεν της έπεφτε λόγος, να μην σώσει και έρθει, ευχαριστώ».

Το βίντεο και όσα είπε η Ιωάννα Τούνη:

«Καλημέρα με νεύρα σήμερα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ από τα βάθη της καρδιάς μας τη φιλενάδα που καλέσαμε στη βάπτιση του γιου μας, η οποία σκέφτηκε να δημοσιεύσει την prive πρόσκλησή της στα κανάλια.

Ευχαριστούμε πολύ, ήξερα και εγώ να την στείλω στους δημοσιογράφους αλλά ήθελα να το κρατήσω για τον εαυτό μου και τους καλεσμένους μου. Έχω κάποια νεύρα. Φυσικά και δεν ήταν δική μου καλεσμένη αυτή αλλά…

Παρακαλώ πολύ την καλεσμένη που δεν σεβάστηκε και δημοσιοποίησε κάτι που δεν της έπεφτε λόγος, να μην σώσει και έρθει ευχαριστώ».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις