Δευτέρα, 6 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου έκαναν πάρτι για τα πρώτα γενέθλια του γιου τους

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου έκαναν πάρτι για τα πρώτα γενέθλια του γιου τους
Φωτογραφία αρχείου NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Χαρές και… πάρτυ για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, που γιόρτασαν χθες Τρίτη (09.01.2024) τα πρώτα γενέθλια του μικρού τους Πάρη. 

Οι ευτυχείς γονείς διοργάνωσαν ένα μεγάλο πάρτυ και υποδέχτηκαν σπίτι τους φίλους και συνεργάτες. Το σαλόνι του σπιτιού της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου γέμισε μπαλόνια και τον αριθμό… 1.

Το πάρτι ήταν travel theme, καθώς τα πάντα ήταν εμπνευσμένα από τα ταξίδια και τις χώρες που έχει επισκεφθεί ο Πάρης με τους γονείς του, λίγους μήνες μετά τη γέννησή του.

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου έσβησαν μαζί με τον Πάρη τους το πρώτο κεράκι για τα γενέθλιά του, με τους καλεσμένους του ζευγαριού να μοιράζονται βίντεο και φωτογραφίες στα social media.

Αρκετοί ήταν oι celebrities και influencers που βρέθηκαν στο πλευρό του ζευγαριού. Ανάμεσά τους, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η Ιωάννα Τούνη, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Φεύγοντας από το σπίτι του ζευγαριού, οι προσκεκλημένοι λάμβαναν και από ένα μικρό δώρο για την παρουσία τους στο πάρτι του Πάρη!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις