Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου μετακομίζουν σε άλλο σπίτι

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου μετακομίζουν σε άλλο σπίτι

Μετακομίζουν αλλά… δεν χωρίζουν (όπως λέει το τραγούδι) η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το ζευγάρι αλλάζει σπίτι μετά τη γέννηση του γιου τους.

Πλέον, η Ιωάννα Τούνη έχει μετακομίσει στην Αθήνα και μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου έχουν αφιερωθεί στη φροντίδα του πέντε μηνών γιού τους.

Αποφάσισαν, λοιπόν, ότι πρέπει να αλλάξουν σπίτι και η μέρα της μετακόμισης… έφτασε.

Το απόγευμα της Παρασκευής (28.04.2023) η Ιωάννα Τούνη ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram βίντεο από τις… προετοιμασίες της μετακόμισης.

«Σε περίπτωση που δεν καταλάβατε από τα προηγούμενα stories μετακομίζουμε!», είπε η Ιωάννα Τούνη στους followers της, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο ανέφερε πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τον λόγο που αποφάσισε να αλλάξει σπίτι με την Ιωάννα Τούνη.

«Έχω να πω κάτι με μεγάλη σιγουριά και βεβαιότητα. Κάθε εμπόδιο για καλό. Τέλος καλό, όλα καλά. Τρέχω, δεν καταλαβαίνετε, δεν έχω κοιμηθεί καθόλου. Αλλά δεν με πειράζει γιατί τελικά τα κατάφερα, οπότε λίγο πίστη παραπάνω», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Τόσο η Ιωάννα Τούνη όσο και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβασαν σχετικά στιγμιότυπα από την στιγμή της μετακόμισης στο παλιό τους σπίτι, ενώ ανυπομονούν να μπουν στο νέο τους σπίτι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις