Παρασκευή, 1 Μαρ.
12oC Αθήνα

Ηρώ Σαΐα – Σταύρος Ξαρχάκος: «Θρασύδειλοι άνθρωποι κάθονται στον καναπέ και μας σχολιάζουν»

Ηρώ Σαΐα – Σταύρος Ξαρχάκος: «Θρασύδειλοι άνθρωποι κάθονται στον καναπέ και μας σχολιάζουν»

Ξέσπασε η Ηρώ Σαΐα μετά τα αρνητικά σχόλια που γίνονται για τον γάμο της με τον Σταύρο Ξαρχάκο. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έδωσε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day».

«Είναι θρασύδειλοι άνθρωποι» είπε η Ηρώ Σαΐα στο «Happy Day» του Alpha, απαντώντας στα σχόλια που γράφονται στα social media για τον γάμο της με τον Σταύρο Ξαρχάκο.

Όπως αποκάλυψε η γνωστή τραγουδίστρια, δέχεται bulliyng για τη διαφορά ηλικίας τους, αλλά και για τα δίδυμα παιδιά τους.

«Ήταν δύσκολος ο δρόμος της μουσικής, υπήρχαν μήνες που δεν ήξερα αν θα έχω χρήματα για να πληρώσω το ενοίκιο. Έχω κάνει και άλλες δουλειές για να επιβιώσω. Για εμένα ήταν σημαντικότερο να πληρώσω την δραματική σχολή παρά ένα ακριβό ρούχο. Με έχει κρατήσει η γνώση και η πίστη μου στον θεό», είπε αρχικά η Ηρώ Σαΐα.

Αναφερόμενη στο bulliyng που δεχόταν για τη σχέση της με τον Σταύρο Ξαρχάκο, η Ηρώ Σαΐα ανέφερε:

«Αν ανατρέξεις στο διαδίκτυο θα δεις απ’ όλα τα σχόλια, είναι να γελάς με αυτά. Όλοι έχουν άποψη για όλα σε αυτή την εποχή, είναι θρασύδειλοι άνθρωποι που κάθονται στον καναπέ και σχολιάζουν εμάς. Πρέπει να σκεφτούμε πόση μοναξιά μπορεί να νιώθουν όλοι αυτοί για να γράφουν όσα γράφουν».

«Μέχρι να το συνηθίσω στεναχωριόμουν πολύ. Είχε στεναχωρηθεί και Σταύρος που με έβλεπε να στεναχωριέμαι με αυτά τα σχόλια», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Σχετικά με τη σχέση της με τον Σταύρο Ξαρχάκο, η Ηρώ Σαΐα εξομολογήθηκε: «Οι διαφορές μας και οι δυσκολίες μας κρατούν δυνατό τον δεσμό μας. Είναι μια θάλασσα με τις τρικυμίες και τις μπουνάτσες της. Μέσα σε αυτά τα 16 χρόνια έχουν υπάρξει τρομερά προβλήματα και τρομερές χαρές. Δεν σκεφτόμουν από την αρχή την οικογένεια με τον Σταύρο, αφότου δεθήκαμε περισσότερο, πήραμε την απόφαση να κάνουμε το επόμενο βήμα».

 

Τέλος η Ηρώ Σαΐα αναφέρθηκε στη δύσκολη εγκυμοσύνη που είχε, περιγράφοντας: «Όταν έμαθα ότι έχω δίδυμα, ήταν μια έκπληξη για εμένα. Είχα μια δύσκολη εγκυμοσύνη, με καούρες και αναγούλες. Γέννησε πρόωρα, έμειναν τα παιδιά στην θερμοκοιτίδα, εγώ είχα πρόβλημα το ισχίο μου, οπότε από επτά μηνών και μετά κυκλοφορούσα με πατερίτσες. Ήταν ζόρικη αυτή η περίοδος, κυρίως συναισθηματικά».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις