Lifestyle

Ισίδωρος Σταμούλης για την απώλεια του ανιψιού του: «Βάζουμε το κεφάλι κάτω και προχωράμε»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για την συμμετοχή του στο Dolce Vita και την νοσταλγία που νιώθει αλλά και για τον χαμό του ανιψιού του και γιου του Οδυσσέα Σταμούλη, μίλησε ο Ισίδωρος Σταμούλης.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων την απώλεια της Άννας Παναγιωτοπούλου και για τα άσχημα σχόλια που υπήρξαν για τον αδερφό του, Οδυσσέα Σταμούλη, με την απόφασή του να επιστρέψει στο θέατρο σε σύντομο χρονικό διάστημα από την απώλεια του γιου του.

«Βλέπω κάποια κομμάτια του Dolce Vita. Βλέπεις και τα νιάτα. Σε πιάνει ένα σφίξιμο όχι μόνο στο στομάχι, αλλά σου τρέχουν κάποια δάκρυα και υπάρχει μία συγκίνηση. Δεν πήγα στην κηδεία, δεν πηγαίνω. Στενοχωριέμαι πάρα πολύ» ανέφερε ο Ισίδωρος Σταμούλης για την Άννα Παναγιωτοπούλου.

«Αυτό είναι κάτι που με βρίσκει ενάντια, πόσω μάλλον σε τραγικά θέματα. Πιστεύω ότι η ζωή νομοτελειακά θα συνεχιστεί, δεν γίνεται αλλιώς. Βάζουμε το κεφάλι κάτω και προχωράμε» ανέφερε ο Ισίδωρος Σταμούλης για όσα σχολιάστηκαν για τον αδερφό του.

Υπενθυμίζεται ότι ο αδερφός του Ισίδωρου Σταμούλη και επίσης ηθοποιός, Οδυσσέας Σταμούλης, έχασε τον γιο του το καλοκαίρι του 2023, όταν το παιδί πνίγηκε σε παραλία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η τελευταία emo της πόλης
Όταν μια έφηβη στον δρόμο ξαναφέρνει στην επιφάνεια μια χαμένη νεανική υποκουλτούρα και το ερώτημα τι απέγινε το emo στην Ελλάδα
Πηγή φωτό: iStock