Κυριακή, 26 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για GNTM: Τα σχόλια για τη νέα κριτική επιτροπή και τη Σοφία Χατζηπαντελή

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για GNTM: Τα σχόλια για τη νέα κριτική επιτροπή και τη Σοφία Χατζηπαντελή

Η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» συνάντησε το γνωστό μοντέλο Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία απάντησε σχετικά με το GNTM, αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Το γνωστό μοντέλο μίλησε για το GNTM και την νέα κριτική επιτροπή. «Το να δουλεύεις με ανθρώπους οι οποίοι, ανήκουν στο φιλικό σου περιβάλλον, φαντάζομαι κάνει τη δουλειά σου πιο εύκολη.

Αυτό το καταλαβαίνω. Γνωρίζω τον Τάσο Σοφρωνίου, έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν, και έχει κάνει και μία guest εμφάνιση στην δική μας σεζόν, και είχαμε περάσει πολύ όμορφα.

Την Σοφία Χατζηπαντελή δεν την γνωρίζω προσωπικά, έχω ακούσει για εκείνη. Το monobrow γύρω στα 60’s και τα 70’s ήταν σαν κίνημα φεμινισμού. Εάν είναι αυτός ο λόγος που το κάνει, τότε πολύ καλά κάνει. Επίσης, είναι ένα εκκεντρικό πράγμα που πολλοί άνθρωποι το κάνουν, είναι ένας τρόπος έκφρασης», ανέφερε αρχικά η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

«Στον Γιώργο Καράβα εύχομαι τα καλύτερα, τον είδα και από κοντά σε ένα event τις προηγούμενες μέρες και του ευχήθηκα. Το ίδιο ευχήθηκα και στην Βίκυ τηλεφωνικά.

Θεωρώ ότι τα παιδιά που πηγαίνουν σε ένα τέτοιο show, δεν θέλουν όλα να ακολουθήσουν απαραίτητα την ίδια καριέρα, να κάνουν catwalks ή καμπάνιες, οπότε η blogger βοηθά σε κάτι τέτοιο», συμπλήρωσε.

Για την επιστροφή της στην Ελλάδα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είπε πως, «είμαι ένας άνθρωπος που ψάχνομαι και σίγουρα δεν θα αρκεστώ στο μόντελινγκ, θα κάνω και άλλα πράγματα», κατέληξε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις