Δευτέρα, 22 Απρ.
16oC Αθήνα

Ιστορική συνεργασία: Ο Πολ Μακάρτνεϊ των Beatles συμμετέχει στο νέο άλμπουμ των Rolling Stones

Ιστορική συνεργασία: Ο Πολ Μακάρτνεϊ των Beatles συμμετέχει στο νέο άλμπουμ των Rolling Stones

Οι Beatles και οι Rolling Stones ήταν οι απόλυτοι… μουσικοί εχθροί των 60΄s, αλλά από τότε ολόκληρος ο κόσμος άλλαξε, οπότε όχι μόνο η έχθρα χάθηκε, αλλά το ηγετικό μέλος των θρυλικών «σκαθαριών», ο Πολ Μακάρτνεϊ, θα συμμετάσχει σε κομμάτι του νέου άλμπουμ της μπάντας του Μικ Τζάγκερ.

Οι Rolling Stones και Πολ Μακάρτνεϊ ενώθηκαν για να ηχογραφήσουν ένα κομμάτι που θα περιληφθεί στο νέο άλμπουμ του ροκ συγκροτήματος, ανακοίνωσε εκπρόσωπος των Stones, ενώ το περιοδικό Variety έγραψε ότι η ηχογράφηση έγινε πρόσφατα στο Λος Αντζελες και ότι εκτός από τον Πολ Μακάρτνεϊ και άλλο ένα πρώην μέλος των Beatles, ο Ρίνγκο Σταρ, θα συμμετάσχει στο άλμπουμ.

Ο εκπρόσωπος των Rolling Stones όμως, δήλωσε ότι ο Πολ Μακάρτνεϊ όντως παίζει μπάσο σε ένα κομμάτι του άλμπουμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει εντός του έτους, αλλά πρόσθεσε ότι δεν είναι αλήθεια ότι στο άλμπουμ συμμετέχει και ο Ρίνγκο Σταρ.

Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κιθ Ρίτσαρντς, ο κιθαρίστας των Rolling Stones, είπε στους φανς: «έρχεται καινούργια μουσική».

Το νέο άλμπουμ θα είναι το πρώτο που θα κυκλοφορήσει μετά τον θάνατο του ντράμερ των Stones Τσάρλι Γουάτς το 2021.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις