Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Justin Bieber – Selena Gomez: Ξεκατινιάστηκαν οι πρώην στο Instagram! Διέγραψε τον λογαριασμό του

Justin Bieber – Selena Gomez: Ξεκατινιάστηκαν οι πρώην στο Instagram! Διέγραψε τον λογαριασμό του

Μια φωτογραφία του νεαρού τραγουδιστή Justin Bieber με την κοπέλα του Sofia Richie στάθηκε αφορμή για να ξεκατινιαστούν δημόσια με την πρώην του Selena Gomez.

Τα αρνητικά σχόλια των θαυμαστών του για τη νέα του σχέση οδήγησε τον Justin Bieber να διαγράψει τον λογαριασμό του στο Instagram. Μετά την προειδοποίησή του, η πρώην κοπέλα του Selena Gomez αποφάσισε να τον συμβουλέψει.

Τότε ήταν που ξεκίνησε και το δημόσιο ξεκατίνιασμά τους στο Instagram. “Αν δεν μπορείς να χειριστείς το μίσος, τότε σταμάτα να ποστάρεις φωτογραφίες της κοπέλας σου lol – θα έπρεπε να είναι κάτι ιδιαίτερο και μόνο για τους δυο σας. Μην θυμώνεις με τους θαυμαστές σου. Σε αγαπούν. Ήταν εκεί για εσένα πριν από οποιονδήποτε άλλο”, ήταν το αρχικό σχόλιο της Selena.

Ο Justin Bieber φρόντισε να απαντήσει επιθετικά στην πρώην κοπέλα του, με τον δημόσιο καυγά να ξεφεύγει από τα όρια. “Είναι αστείο να βλέπω ανθρώπους που με χρησιμοποίησαν για να τραβήξουν την προσοχή, να μου κουνάνε το δάχτυλο. Λυπάμαι. Μόνο αγάπη. Ελπίζω να είστε όλοι ευγενικοί στους φίλους μου και μεταξύ σας. Και ναι αγαπώ τους Beliebers μου”.

“Αστείο που εκείνοι που απάτησαν τόσες φορές κουνάνε το δάχτυλο σε εκείνους που πάντα συγχωρούσαν και ήταν υποστηρικτικοί. Δεν είναι θαύμα που οι θαυμαστές σου έχουν θυμώσει. Θλίψη. Μόνο αγάπη”, του απάντησε η πρώην του Selena Gomez, κατηγορώντας τον ανοιχτά για “νυχτοπερπατήματα” όσο το ζευγάρι είχε σχέση.

Πηγή: Dailymail

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε