Lifestyle

Κ. Μιχαήλ: Δέκα μέρες στη Σύρο!

Από τις Κυκλάδες ξεκίνησε και φέτος τις διακοπές της η γνωστή ηθοποιός η οποία έχει κάνει καλή συμμαχία με τον χρόνο...

Από τις Κυκλάδες ξεκίνησε και φέτος τις διακοπές της η γνωστή ηθοποιός. Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ που ήδη ετοιμάζει τις βαλίτσες της για Μύκονο, βρέθηκε πρώτα για μια εβδομάδα στην Άνδρο – διέμεινε στον οισκισμό Μεσογαία στον όρμο Ζόργκο, δίπλα στα Άχλα – και στα μέσα Ιουνίου ταξίδεψε στη Σύρο, την οποία επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι τα τελευταία δέκα χρόνια, καθώς στο νησί έχει πολλούς φίλους.

Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ! και την καλή τςη φίλη Ιωάννα Πετροπούλου, “φιλοξενήθηκε για δέκα μέρες έξω από την Ερμούπολη, ενώ για το μπάνιο της προτιμούσε τις παραλίες Δελφίνι και Φοίνικα”.

Περισσότερα στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Περικλής Κονδυλάτος: «Τάιζα τον Τριαντάφυλλο στο στόμα με φαγητά που κλέψαμε και κοιτούσα τα μάτια του να λάμπουν μέσα στο σκοτάδι»
«Ήταν μια μεγαλειώδης εμπειρία και δεν εννοώ σαν αποτέλεσμα, αυτό που είδατε στην τηλεόραση, αλλά αυτό που έζησα εγώ», είπε ο σχεδιαστής κοσμημάτων
Περικλής Κονδυλάτος