Lifestyle

Κ. Σπυροπούλου: Μιλά για τη σχέση της με την Ν. Γερμανού και τη φιλία με την Ε. Μενεγάκη!

Όλα όσα αποκάλυψε η νεαρή παρουσιάστρια...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για τη σχέση της με την Ναταλία Γερμανού και την αποχώρησή της από το “Μες στην καλή χαρά” μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που φέτος θα συνεργαστεί στο πλατό με την Κατερίνα Καραβάτου. Η νεαρή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως οι σχέσεις της με την Ναταλία περιορίστηκαν μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ αναφέρεται και στη φιλία που την ενώνει με την Ελένη Μενεγάκη.

 

Στη συνέντευξή της στο περιοδικό “People” η Κωνσταντίνα ανοίγει την καρδιά της και μιλά για όλα, αναφέροντας χαρακτηριστικά σε όσους μιλούν για το αν θα έχει διάρκεια στην τηλεόραση πως: “Το ένστικτο του κοινού είναι αλάνθαστο”.

 

Φέτος, στον τηλεοπτικό αέρα, δεν θα συγκατοικήσει με τη Ναταλία Γερμανού. Αναρωτιέται κανείς αν αυτή η αποχώρηση θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην εκπομπή.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα