Lifestyle

Κ. Ζυγούλη: Το τρυφερό φιλί στον Σάκη Ρουβά μετά την παράσταση στο Ηρώδειο!

Απόλαυσε τον Σάκη – Θεό Διόνυσο από τις πρώτες θέσεις...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια μοναδική εμφάνιση στο Ηρώδειο έκανε χθες βράδυ ο Σάκης Ρουβάς και από το πλευρό του δεν έλειπε η Κάτια Ζυγούλη. Ο γνωστός ερμηνευτής βρέθηκε ως Θεός Διόνυσος στη σκηνή, ολοκληρώνοντας τις επιτυχημένες παραστάσεις με τις Βάκχες, σε δυο τελευταίες εμφανίσεις στο Ηρώδειο.

 

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε στη μαγική βραδιά και την σύντροφό του Κάτια Ζυγούλη σε μια από τις σπάνιες επίσημες εμφανίσεις της. Και μπορεί η φροντίδα των τριών παιδιών, τώρα που είναι και σε μικρή ηλικία, να μην της αφήνουν πολύ ελεύθερο χρόνο, όταν πρόκειται για τον σύντροφό της όμως, είναι πάντα εκεί.

 

Έτσι και χθες τον απόλαυσε ως Θεό Διόνυσο, σε ένα από τα πρώτα καθίσματα του θεάτρου και μόλις τελείωσε η παράσταση, βρέθηκε κοντά του για να τον συγχαρεί. Πάνω στον ενθουσιασμό της μάλιστα, του έδωσε ένα τρυφερό φιλί και έκανε τα φωτογραφικά φλας να πάρουν φωτιά.

 

 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Δημήτρης Αλεξάνδρου: Γράφουν στην Ιωάννα Τούνη να μην μου ξαναδώσει το παιδί, έχω κινηθεί νομικά
«Θα σταθώ σε κάποιους άλλους υπερασπιστές του δίκιου, που κάποτε τσακωνόντουσαν με την Ιωάννα και τώρα βγαίνουν υπέρμαχοι και την αγαπάνε και την υπερασπίζονται για να πάρουν λίγο από την αγάπη της», είπε ακόμα
Δημήτρης Αλεξάνδρου