Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Κάιλι Τζένερ: Αντιδράσεις από τις φωτογραφίες της ανήμερα του Πάσχα

Κάιλι Τζένερ: Αντιδράσεις από τις φωτογραφίες της ανήμερα του Πάσχα
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Την αντίδραση του κόσμου προκάλεσε για ακόμα μια φορά η Κάιλι Τζένερ με τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών, με τους ακόλουθούς της να την επικρίνουν ότι «σεξουαλικοποιεί» τη χριστιανική γιορτή με τις αναρτήσεις της.

Η Κάιλι Τζένερ ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών την περασμένη Κυριακή (9.4.2023) γράφοντας «καλό Πάσχα» στη λεζάντα και φορώντας ένα vintage κολλητό ανοιχτό πράσινο φόρεμα του Οίκου Γκωτιέ με χαμηλό ντεκολτέ, το οποίο είναι διάφανο γύρω από τα πόδια της και στους γοφούς της.

Στο χέρι της κρατάει ένα πασχαλινό καλάθι γεμάτο αυγά και ηλιοτρόπια σαν αξεσουάρ ενώ η πόζα της που τονίζει τους γοφούς της προκάλεσε την αντίδραση των ακόλουθών της στο Instagram, οι οποίοι δεν πίστεψαν ότι η Κάιλι Τζένερ ανέβασε τις φωτογραφίες απλώς για να ευχηθεί «καλό Πάσχα».

«Αλήθεια τώρα; Δεν άντεχες να μην ανεβάσεις φωτογραφία μια ημέρα;», διερωτάται ένας από τους ακόλουθούς της και προσθέτει: «Είναι Πάσχα. Δεν μπορούσες απλώς να ανεβάσεις μια γλυκιά οικογενειακή φωτογραφία;».

«Πρέπει να σεξουαλικοποιήσεις και το Πάσχα;» ρώτησε ένας άλλος, ενώ ένας τρίτος πρόσθεσε, «Ναι, δείξε το σώμα σου για να γιορτάσεις την Ανάσταση του Ιησού Χριστού».

«Τουλάχιστον δεν είναι 95% γυμνή σε αυτές τις φωτογραφίες» σχολίασε ένας άλλος ακόλουθος, αναφερόμενος στην  πρόσφατη φωτογράφιση της Κάιλι Τζένερ με μπικίνι.

Φαίνεται ότι οι αντιδράσεις ευαισθητοποίησαν την Κάιλι Τζένερ, αφού τελικά ανέβασε και οικογενειακές φωτογραφίες από το πώς γιόρτασαν το Πάσχα οι Καρντάσιαν το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις