Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Καίτη Γαρμπή: Μαντινάδες, χοροί και αφιερώσεις σε συναυλία στα Χανιά – Ξεσήκωσε και πάλι το κοινό της

Καίτη Γαρμπή: Μαντινάδες, χοροί και αφιερώσεις σε συναυλία στα Χανιά – Ξεσήκωσε και πάλι το κοινό της

Η Καίτη Γαρμπή έδωσε συναυλία στα Χανιά και απέδειξε ότι έχει αυτό το… κάτι που θέλει το κοινό της, για να περνάει καλά.

Κατάμεστο από κόσμο, ήταν χθες Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, το θέατρο της Ανατολικής Τάφρου στη συναυλία της αγαπημένης τραγουδίστριας Καίτης Γαρμπή, στα Χανιά. Αυτή ήταν η πρώτη της εμφάνιση μετά από 10 χρόνια και το κοινό φρόντισε με την αγάπη του να της δείξει ότι του έλειψε.

Η γνωστή ερμηνεύτρια φιλοξένησε στη σκηνή της, το συγκρότημα των Χανιωτών καλλιτεχνών Ευτύχη και Νεκτάριου Κωστάκη και τους ζήτησε να της αφιερώσουν μαντινάδα με εκείνους φυσικά να μην της χαλάνε το χατίρι.

Μόλις άρχισε το πεντοζάλι, κόσμος κάτω από τη σκηνή έστησε χορό ανεβάζοντας το κέφι όταν ο χορός γύρισε σε γρήγορο πεντοζάλι.

Η Καίτη Γαρμπή πέρα από τις πολύ γνωστές και αγαπημένες της επιτυχίες δεν παρέλειψε να τραγουδήσει και το τραγούδι “Ήτανε μια φορά” του Νίκου Ξυλούρη.

Ερμήνευσε ακόμα και το τραγούδι της τηλεοπτικής σειράς Σασμός η υπόθεση του οποίου διαδραματίζεται στην Κρήτη.

Η γνωστή τραγουδίστρια δεν ήταν μόνη της χθες, αλλά με τον γιο της Δημήτρη Σχοινά, ο οποίος άνοιξε τη συναυλία και φυσικά τραγούδησε στη συνέχεια και μαζί με τη μητέρα του.

Πηγή: flashnews.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις