Lifestyle

Καίτη Γκρέυ: «Μπορώ να συγκρίνω τη γιαγιά μου μόνο με τη Μαρία Κάλλας» λέει ο εγγονός της

Με θαυμασμό και αγάπη μίλησε για την Καίτη Γκρέυ, ο εγγονός της, Κώστας Ηλιάδης
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για την αγαπημένη του γιαγιά, τη σπουδαία Καίτη Γκρέυ που έφυγε χθες (19-01-2025) από τη ζωή στα 100 της χρόνια, μίλησε ο εγγονός της, Κώστας Ηλιάδης στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

«Έχασα την πολυαγαπημένη μου γιαγιά, είμαστε όλοι λυπημένοι. Έφυγε στον ύπνο της, πολύ ήρεμη. Το μόνο ανακουφιστικό είναι ότι έφυγε σπίτι της» λέει αρχικά για την Καίτη Γκρέυ ο εγγονός της.

«Για μένα ήταν η βασίλισσα του λαϊκού τραγουδιού. Η Αγγελική είναι πολύ στεναχωρημένη. Έχουμε περάσει πάρα πολλά με τη γιαγιά μου, πάρα πολλά βιώματα. Είναι πολύ δύσκολο, είμαστε παγωμένοι».

«Τις ψηλές της νότες και τα γυρίσματα που είχε, δεν τα είχαν άλλες τραγουδίστριες. Μπορώ να συγκρίνω τη γιαγιά μου μόνο με τη Μαρία Κάλλας. Όπως ήταν ο Καζαντζίδης στο αντρικό κομμάτι, έτσι ήταν η γιαγιά μου και πολύ παραπάνω στο γυναικείο», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Ηλιάδης.

Η Καίτη Γκρέυ είχε αφήσει οδηγίες για την κηδεία της, ενώ είχε αποχαιρετήσει μέσα από ένα βίντεο το κοινό, το οποίο αναμένεται να δοθεί αύριο (21-01-2025) στη δημοσιότητα. «Πρόκειται για ένα πεντάλεπτο βίντεο που είχαμε τραβήξει πριν από 1,5 χρόνο που μου το είχε ζητήσει η ίδια. Είναι στο κρεβάτι, καθόμαστε χαλαρά, μου λέει βγάλε το κινητό, θέλω να το γράψεις αυτό, αλλά θα το δώσεις μετά τον θάνατό μου. Είναι αυτά που θέλω να πω στον κόσμο και σε όλους τους δημοσιογράφους» ανέφερε ο Νίκος Νικόλιζας στην εκπομπή Happy Day του Alpha.

Την ερχόμενη Τετάρτη 22 Ιανουαρίου του 2025 συγγενείς, φίλοι και πλήθος καλλιτεχνών θα αποχαιρετήσουν την Καίτη Γκρέυ, στη Νέα Σμύρνη. «Η κηδεία της θα γίνει λαϊκό προσκύνημα την Τετάρτη από τις 12.00 μέχρι τις 15.00 στο Κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης.

Μας είχε ζητήσει να φοράει ένα συγκεκριμένο φόρεμα μαύρο με χρυσή δαντέλα το οποίο το φόραγε στις γιορτές της. Όταν πήγαινε να την δει κάποιος επίσημος στο σπίτι, φόραγε αυτό το φόρεμα» λέει ο Νίκος Νικόλιζας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Άρης Σοϊλέδης έκανε πρόταση γάμου στη Μαριλίνα Κυπαρίσση – «Μια στιγμή που θα θυμόμαστε για όλη μας τη ζωή»
Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαριλίνα Κυπαρίσση έγιναν ζευγάρι την άνοιξη του 2024, ενώ οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους κυκλοφόρησαν από τις διακοπές του Πάσχα στη Μύκονο
Άρης Σοϊλέδης και Μαριλίνα Κυπαρίσση
Βασίλης Σπανούλης – Ολυμπία Χοψονίδου: Φωτογραφίες από τις βουτιές σε παραλία της Πάρου
Για τον Βασίλη Σπανούλη οι συγκεκριμένες ημέρες ξεκούρασης αποτέλεσαν μία μικρή ανάπαυλα πριν από την επιστροφή στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με την επίσημη «αγαπημένη», την εθνική Ελλάδας μπάσκετ και την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης
Βασίλης Σπανούλης - Ολυμπία Χοψονίδου
Έξαλλοι οι Καναδοί με τον Τζάστιν Τριντό: Θα πληρώνουν τους σωματοφύλακες για τις βόλτες και τα ταξίδια του με την Κέιτι Πέρι
Η ασφάλεια του Τριντό κόστισε στους Καναδούς φορολογούμενους πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργικής του θητείας
Η Κέιτι Πέρι και ο Τζάστιν Τριντό 6