Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Κάνιε Γουέστ: Μεγαλόψυχη η Κιμ Καρντάσιαν παρά τις κατηγορίες για απιστία

Κάνιε Γουέστ: Μεγαλόψυχη η Κιμ Καρντάσιαν παρά τις κατηγορίες για απιστία
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Μπορεί ο Κάνιε Γουέστ να έχει προκαλέσει σφοδρό κύμα αντιδράσεων εις βάρος του, για τις απόψεις του για τους Ναζί και τον Χίτλερ αλλά και για την πρώην σύζυγό του Κιμ Καρντάσιαν, όμως αυτό δεν σημαίνει πως η ίδια τον κρατά μακριά από τα παιδιά τους.

Η Κιμ Καρντάσιαν κάλεσε τον Κάνιε Γουέστ στο κτήμα της Hidden Hills το βράδυ της Δευτέρας (5.12.2022) για να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλια του γιου τους, Σεντ. Σύμφωνα με το TMZ, δεν είναι γνωστό αν υπήρχαν και άλλα μέλη της οικογένειας, όμως η παρουσία του Ye δείχνει την αφοσίωση της τηλεπερσόνας να κρατήσει τον πατέρα των παιδιών της κοντά τους, ανεξάρτητα από όσα ακούγονται για τη δημόσια ζωή του.

Πάντως, ο μικρός Σεντ που γιόρτασε τα 8α γενέθλιά του, πέρασε ένα πολύ «γεμάτο» διήμερο, καθώς την Κυριακή πήγε στη Ντίσνεϋλαντ μαζί με τη μητέρα του, Κιμ Καρντάσιαν, και τη θεία του, Κόρτνεϊ, ενώ την Κυριακή η Κιμ τον πήγε στον αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου των L.A. Rams.

Όπως αναφέρει το TMZ, ο Σεντ και ένα σωρό φίλοι του είδαν τον αγώνα από σουίτα, γνώρισαν το αστέρι της ομάδας, τον Τζέιλεν Ράμσεϊ ενώ περπάτησαν και στον αγωνιστικό χώρο. Μπορεί οι Rams να έχασαν αλλά αυτό, μάλλον, δεν ένοιαξε τα παιδιά.

Παρά το διαζύγιό τους, η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ συμφώνησαν να περνούν «ίσο χρόνο» με τα παιδιά τους ενώ παράλληλα αποφασίστηκε ο ράπερ να της δίνει 200.000 δολάρια το μήνα διατροφή. Η… μεγαλοψυχία της Κιμ Καρντάσιαν να αφήνει τον πατέρα κοντά στα παιδιά τους, παρά τις κατηγορίες για απιστία, φαίνεται αφού ο Κάνιε πήγε και πήρε την κόρη τους, Νορθ, από το σχολείο την ίδια ημέρα που υπέγραψαν το διαζύγιο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις