Δευτέρα, 22 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Κάρμεν Ρουγγέρη: Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο σκέφτηκα πως η ζωή είναι ένας κύκλος

Κάρμεν Ρουγγέρη: Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο σκέφτηκα πως η ζωή είναι ένας κύκλος

Η αγαπημένη ηθοποιός Κάρμεν Ρουγγέρη μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, την απώλεια των γονιών της, τον γάμο της με τον συνθέτη Αντρέα Κουλουμπή αλλά και την περιπέτεια υγείας που είχε.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη, καλεμσένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον χαμό του πατέρα της, όταν εκείνη ήταν μόλις 17 ετών και το πόσο τη στιγμάτισε.

«Στα 17 μου έχασα τον πατέρα μου κι έχασαν τον κόσμο γύρω μου. Έβλεπα στον δρόμο κάποιον που του έμοιαζε και έτρεμα. Και με τη μανούλα μου μετά το ίδιο. Δεν ήμουν στην κηδεία της, γιατί ήμουν στο εξωτερικό.

Καλύτερα για εμένα, γιατί δεν την είδα νεκρή. Την έχω στον νου μου ζωντανή και γλυκιά, όπως ήταν. Και τον πατέρα μου δεν τον είδα νεκρό, γιατί μπαίνοντας στην εκκλησία, αντικρίζοντας το φέρετρο, λιποθύμησα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η Κάρμεν Ρουγγέρη αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε με τον καρκίνο και το πώς την αντιμετώπισε.

«Σκέφτηκα ότι μεγάλωσα, έκανα τα παιδιά μου, άφησα το στίγμα μου στην ανθρωπότητα και ότι όπως όλος ο κόσμος, είναι ένας κύκλος που κάποια στιγμή θα τελειώσει. Έτσι κατάφερα να το ξεπεράσω πολύ εύκολα», δήλωσε η ηθοποιός.

Τέλος, μίλησε για τον σύζυγό της, Ανδρέα Κουλουμπή. «Στον γάμο μας έψαλνε όλη η Λυρική, οι συνάδελφοι του Ανδρέα. Μετά, πήγαμε και φάγαμε σουβλάκια οι δυο μας. Με τον Ανδρέα δεν βγαίνουμε ποτέ. Αφού θα νομίζουν οι φίλοι μου πως έχω χωρίσει. Είναι πολύ του σπιτιού», είπε κλείνοντας η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις