Lifestyle

Kate – William: Ταξίδι, χωρίς τον γιο τους, σε πολυτελές ξενοδοχείο στις Μαλδίβες!

Δες πώς περνά το ζευγάρι μακριά από την Αγγλία...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δεύτερο ταξίδι του μέλιτος φαίνεται πως κάνουν αυτές τις μέρες η Kate και ο William. Το βασιλικό ζευγάρι άφησε για λίγο το παλάτι, αλλά και τον μικρό πρίγκιπα George και πήγε ταξίδι στις Μαλδίβες.

 

Και όχι σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο, αλλά στο Cheval Blanc resort. Μια τουριστική μονάδα για την αφρόκρεμα της διεθνούς showbiz, που διαθέτει τα πάντα. Πολυτελείς εγκαταστάσεις, υπερπολυτελέστατα δωμάτια και σουίτες, chef με τρία αστέρια Michelin και ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς.

 

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ συγκινεί για τα 30 χρόνια από τον θάνατο της Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Ξεκουράσου, κανένας δε σε ξέχασε»
«Έκλεισες τα μάτια σου για τελευταία φορά, έγινε μπροστά μου και ενώ το περίμενα συνέχιζα να σου λέω "σήκω, ξύπνα μη φεύγεις μη με αφήνεις μόνο"», έγραψε ακόμα στο Instagram
Αλίκη Βουγιουκλάκη και Γιάννης Παπαμιχαήλ 9