Κυριακή, 25 Φεβ.
17oC Αθήνα

Κατερίνα Διδασκάλου: Έχω μιλήσει με τον Λεωνίδα Κακούρη

Κατερίνα Διδασκάλου: Έχω μιλήσει με τον Λεωνίδα Κακούρη

Η αντίδραση από την Κατερίνα Διδασκάλου στην ερώτηση για τον Λεωνίδα Κακούρη.

Την Κατερίνα Διδασκάλου συνάντησε η Μένια Κούκου με την κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», έξω από το θέατρο στο οποίο πρωταγωνιστεί.

Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για την περιπέτεια που περνά αυτές τις ημέρες ο συνάδελφος και καλός της φίλος, Λεωνίδας Κακούρης, μετά την πολυσυζητημένη αποχώρησή του από τον θίασο του «Βασιλιά Ληρ» στο Εθνικό Θέατρο.

Υπενθυμίζεται πως η Κατερίνα Διδασκάλου και ο Λεωνίδας Κακούρης υπήρξαν το τηλεοπτικό ζευγάρι των «Σεβαστών» επί τρεις συνεχόμενες σεζόν στις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, ενώ την αμέσως επόμενη χρονιά συναντήθηκαν και πάλι τηλεοπτικά μέσα από το «Μαύρο Ρόδο» στο MEGA.

«Καρδούλα μου, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι μέχρι να μιλήσω μαζί του. Έχουμε μιλήσει αλλά δεν θέλω να πω κάτι, είναι μια χαρά», αρκέστηκε να απαντήσει η Κατερίνα Διδασκάλου στην κάμερα του Super Κατερίνα ερωτώμενη για την περιπέτεια του συναδέλφου της.

Σημειώνεται πως ο Λεωνίδας Κακούρης, αμέσως μετά τον σάλο που προκάλεσε η ανακοίνωση της παραίτησής του από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην εν λόγω παράσταση του Γιάννη Χουβαρδά, έδωσε τη δική του απάντηση μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, κυρίου Δημοσθένη Πέππα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις